Skip to main content

Koleksi Video Maharaja Lawak JOZAN (Minggu 1-9)

Saya peminat setia JOZAN (Johan&Zizan). Ada sesiapa peminat tegar JOZAN kat sini tak? Mesti adakan? Jom tengok koleksi² video Jozan masa pertandingan Maharaja Lawak dari minggu pertama hingga kesembilan...Layannnn!! (klik link di bawah utk lihat video)

Video Maharaja Lawak (JOZAN):
  • Minggu 1 klik SINI
  • Minggu 2 klik SINI
  • Minggu 3 klik SINI
  • Minggu 4 klik SINI
  • Minggu 5 klik SINI
  • Minggu 6 klik SINI
  • Minggu 7 klik SINI
  • Minggu 8 klik SINI
  • Minggu 9 klik SINI
  • Video Final Maharaja Lawak 2011 Jozan???
 sumber: youtube

*KATA HATI: My cousin Nurul sangat kipas mati kat Zizan ahakss, nahh khas untuk ktk nurul :)

Comments

AmirFX said…
Kumpulan balas dah kuar juak ahernya.. Kmk asa nak badan kecik ya sik berapa gilak lawaknya banding ngan kawannya sorang ya..
zaradgreat said…
saya peminat sepah :)
tapi saya suka jugak jozan. esp masa surau & mail lambung tuh =p
HonEyBuNNy said…
kelakar kan....hehehe

ila kan xde tb kat hostel..ne baru tgk tadi..yang jambu tu..huwawaw
Hans said…
walawehhh
koleksi tu
coollll
[sutera kasih] said…
@AmirFX: aok2..bena kata ktk ya..nk sorg berisik sikit ya lawak..kmk sukanya..
[sutera kasih] said…
@zaradgreat: hehe nanti saya buat koleksi sepah pulak ekk :)
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: laaa...ila dok hostel ke?belum cuti lg ekk?
[sutera kasih] said…
@Hans: yup..vote zizan yawww ^^

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …