Skip to main content

Giveaway Belog Nemomimosh

Jom join GiveAway Belog Nemomish!!Ni kira first time join GA sebab nak support rakan blogger, Cik Nemo yang dah kira lama saya kenal dlm dunia blog. Hadiah² agak lumayan jugak sebab boleh pilih ikut suka hati kalau terpilih hehe, so jom lah join :)
*sila double klik banner untuk direct terus ke blog Cik Nemo*
Syarat penyertaan:
Sila klik SINI

Rakan yang saya tag: Gadis Nikon, HoneyBunny, Cik Amni

Hadiah:
boleh tengok kat SINI dan SINI.
Pemenang boleh pilih hadiah ikut suka hati hehe

Tarikh Tutup Penyertaan: 31 MAY 2011

Comments

Amni said…
kmk join deng... hehehehe....
semoga berjaya..rasanya mamaDiana pon dah join...

[PCL]
[sutera kasih] said…
@Amni: thanks dear..hope kita duak antara yg bertuah hehe
[sutera kasih] said…
@[p@kcikLie] : [ mamaDiana]: hope mamadiana the lucky one jgk pakcik!! :)
HonEyBuNNy said…
meksih sutera...

nnati ila join..skrg mls nak update blog napa tah...penat la..hehe...

btw,good luck..;)
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: its ok dear..tak join pun takpa, sy tak tau nk tag sapa hehe..thanks ila :)
cik Nemo said…
Thanks!!!!!

Goodluck dear! :)
Miza Yusof said…
good luck yann :)
Ain Zulaikha said…
wahhh hadiah ikut suka hati kot... wahhh...
[sutera kasih] said…
@Miza Yusof: thanks Miza :) jom la join skali hehe
[sutera kasih] said…
@Ain Zulaikha: yup..cubalah try test hihi
Ashraf Jalil said…
jemput masuk contest =D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html
[sutera kasih] said…
@Ashraf Jalil: tq sbb jemput :) insyaAllah, kalo ada gmbr yg sesuai, sy join yeaaa :)
HonEyBuNNy said…
ila rasa macam nak buat...xpa..ada masa lagi..

nanti ila kan buat jugak..hehe...

biasa la..lambat ckit ila neh..hehe.sutera jangan marah tau..;-)
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: hehe tak mrhla ila..join je kalo nak k..manala tau ila antara yg bertuah hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …