Skip to main content

WARNING: tukar ke Gmail segera sebelum blog anda hilang!!!


Fuhhh..saya dah tukar alamat email, korang dah tukar kepada Gmail tak?tukarlah kalau belum untuk mengelakkan blog anda hilang buat selama-lamanya huhu..untuk lebih faham apa yang saya nak bagitau ni, sila lawat ke blog Whitey Mommy..kat situ ada tutorial ajar cara nak tukar email tu..agak complicated jugak tapi rajinkanlah untuk membaca dan faham demi blog  kesayangan kamu hihi..

---------> SILA VIEW SINI untuk info lebih lanjut!!

*KATA HATI: sabar jakk lahh..xpasal2 kena follow semula blog-blog yg saya suka sebab dah tukar email baru so profile pun baru dah..hayokkk :'(

Comments

Dea said…
memang pkai gmail dr dulu dh!.. hehe
HonEyBuNNy said…
kenapa eh jadi cam tu?kalu guna emel yahoo nanti blog hilang lah yer?uwawwaw
kmk nang pake Gmail dr dolok..so xda apa2 masalah la owh..^_^
cik Nemo said…
siyes keh? isyh...tak hingat pulak guna akaun ape ni. risau!
zaradgreat said…
ooo. baru tau. fuh. sib baik mmg guna gmail
[sutera kasih] said…
@dea: ok la tu, tak yah risau lg hehe
[sutera kasih] said…
@honneybunny:yup, itu yg sy baca lah huhu..tak tukar lg ek?tukarla cepat ..
[sutera kasih] said…
@lady: aok, skda mslh ya..blh tersenyum lebar hihi
[sutera kasih] said…
@cik nemo: siyes ni bkn cobaan hehe..masa login tu guna email apa?kalo gmail, tak yah tukar :)
[sutera kasih] said…
@zaradagreat: nasib hehe :)
miSs Zie said…
alahaii..tpaksa tukar ka??aduii :(
miSs Zie said…
alahaii..tpaksa tukar ka??aduii :(
[sutera kasih] said…
@miss zie: iyaaa..baru tau jgk td..tu la tepksa tukar..huhu
Lala Adila said…
dear , lau tukar , ade bg efect pape x kt blog kte ?
[sutera kasih] said…
@lala adila: setakat ni, saya dah tukar email, blog takda efek apa2..cuma di dashboard kita, update dari blog yg kita pernah follow dah takda..so kita kena follow semula lah..sebab ID profile dh tukar..
[sutera kasih] said…
@meniti senja: i will follow youuuu huhu yeahhh..tp blog x efek apa2..
Redbloodsnow said…
mek pun dh tuka juak. gara² tuka ke gmail la mek terpaksa follow balit yg yg mek dh follow...sbb suma hilang. huhu
[sutera kasih] said…
@sis zie: yala tek kak, sik pasal2 becarik balit hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …