Skip to main content

(Pictures)Royal wedding: Prince William and Kate Middleton marry at Westminster Abbey

Kronologi bergambar hari bersejarah #RoyalWedding 
Prince William and Kate Middleton :)
you also can watching Royal Wedding Video
at HERE :)

Kate's wedding dress

Kate Middleton meets her Prince

Prince William: 'You look stunning, babe'

couple cheered on return to Palace

Prince Charles and Princess Diana

David and Victoria scrub up well for the Abbey

Comments

deAnza-wAnda said…
cantik!! tapi x bolen menandingi gaun princess dayana kann..
deAnza-wAnda said…
cantik... tapi x dapat menandingi gaun princess dayana kann..
[sutera kasih] said…
@wanda: yup..gaun diana more beautiful..
HonEyBuNNy said…
awwww..

so sweet la..ila pun tengok tadi..

ne terasa nak akwin dengan anak raja neh...hehe(mood gatai sudah)haha
Cik Aish said…
wedding of the year!!

hope berkekalan..

Jom baca: Ada Apa Dengan Wedding Putera William?
[sutera kasih] said…
@honeybunny: hehe smua org berangan nk kawen ank rja..apesal xnk berangan kawen ngn raja?hihi
[sutera kasih] said…
@cik aish: yup..meriah sgguh :)
alsyaa said…
auww, terasa nak kahwin dgn anak raja <3
[sutera kasih] said…
@alsyaa: hehe aucchhhhh tp mcm mustahilkan
Redbloodsnow said…
tedah prince william...lasuk dh palaknya..haha/. bini kacak :D
[sutera kasih] said…
@meniti senja: yup..fenomena huhu
[sutera kasih] said…
@sis zie: hehe yala byk dikata sidak..palaknya lasakkk

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …