Skip to main content

(Pictures)Countdown to the Royal Wedding: Prince William & Kate Middleton

Seluruh dunia sekarang tengah heboh tentang perkahwinan diraja British tahun 2011 iaitu pada hari ni 29 April, setelah sekian lama berlalunya Royal Wedding Prince Charles dan Princess Diana ,  hari ni sekejap lagi bakal mencatat sejarah dunia,  anak kepada Prince Charles dan Princess Diana Prince William akan melangsungkan perkahwinan,with his very beautiful fiancee, Kate Middleton :) Okey, saya pun sekarang tengah tengok channel TLC 707, countdown their wedding !! jangan lupa tengok NTV7 sekarang siaran langsung perkahwinan Prince William & Kate Middleton!!! bila tengok persiapan dorang, fuhhh terbayang fairy tales hehe bertuah sungguh Kate Middleton. So, HAPPY WEDDING to both of you.

Royal Wedding dress rehearsel

Royal Wedding dress rehearsel

Royal Wedding of Prince William and Kate Middleton

Household Cavalry prepare for Royal Wedding 
of Prince William and Kate Middleton

Royal Wedding: official memorabilia, coins and 
stamps from around the world

sumber: Royal Wedding& Royal Wedding Pictures

*KATA HATI: auchhh prince william nervous weiii hehe tak caya?bacalah kat sumber tu hihi psstt adik kpd Prince William, Prince Harry yg jd bestman utk wedding tu, single tak??hihi

Comments

eyana ~_* said…
saya berada d sni skng..haha
FurBall said…
dulu prrince willian muda bukan men hensem..dah tua makin hodoh..ahahaha...mmg betul lah apa yang org ckp pasal british..ngeh3~_~
mykhalis said…
rehersel je atas tue,, patutla tak berapa cun..hehe
[sutera kasih] said…
@eyana: yeahhhh hehe
[sutera kasih] said…
@furball: yaka?no komen hehe..lgpun, kita org asia beza ngn genetik org sana..dorg nmpk matured evn usia muda..
[sutera kasih] said…
@mykhalis: yup rehearsel..hehe
adan said…
wedding of the year la ni kan.. konon2 la..
J.Syazwana said…
kenapa saya macam tak semangat nak tengok depa ni? hehehe. siap tido depan tb lagi ;p
[sutera kasih] said…
@adan: asal kawen jerkk..msti nk title wedd of the year kan huhu
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana: yeke?xtaula pulak knapa cmtu hehe..kalo sy smgt cz suka tgk wedding2 ni..hihi

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …