Skip to main content

.koleksi blackberry smartphone PINK colour.

Blacberry Torch 9800 Pink
Okey, since tengok Yuna main #tweettweetyuna guna blackberry torch 9800 warna pink ni dalam Astro Hitz Yuna Inspired powered by DiGi, perghhh macam berminat !!! hehe nak beli tapi tak mampulah :)
Blackberry 9670 Pink
Blackberry 8310 Pink
Blackberry Curve 8500 Pink
Blackberry Curve 8250 Pink
Blackberry Pearl Pink
Blackberry Bold Pink
Blackberry Storm Pink
Blackberry Collection

SUMBER: Blackberry Smartphone dan gambar GOOGLE

Comments

zella y said…
wow pink colour....i like..!
Zura said…
pink aje colournye..
[sutera kasih] said…
@zura: sbb mostly suka pink kaler hihi next time ungu kaler pulakk
fadh leyanie said…
wah pink colour...ppuan suka la,,llki xtau plak.:)
[sutera kasih] said…
fadh: yup..lelaki mana suka hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …