Skip to main content

.jenis-jenis gadis zaman moden (just for fun), check it out!!.


HARD DISK GIRLS:
she remembers everything,FOREVER
(dia ingat semua perkaraselama-lamanya - kalau takrosak la)

RAM GIRLS:
she forget about you, the moment you turn her off
(dia akan lupakan anda, bila anda menolaknya)

WINDOW GIRLS:
everyone know that she can’t do a thing right, but no one can live without her.
(semua orang tahu bahawa dia tidak mampu buat apa pun dengan betul, tapi tidak ada seorang pun yang boleh hidup tanpanya)

SCREENSAVER GIRLS:
she is good for nothing but at least she is fun
(dia tidak berguna pun tapi menyeronokkan)

INTERNET GIRLS:
Difficult to access
(susah untuk diakses)

SERVER GIRLS:
Always busy when you need her
(sentiasa sibuk bila anda perlukannya)

MULTIMEDIA GIRLS:
She make horrible thing look beautiful
(benda yang hodoh dia boleh tukarkan jadi cantik)

CD-ROM GIRLS:
She is always faster and faster.
(dia semakin laju dan laju)

EMAIL GIRLS:
Every ten things she says,eight are nonsense
(setiap sepuluh perkara yg dia cakap, lapan adalah mengarut)

VIRUS GIRLS:
Also known as “wife” when you are not expecting her, she comes,install herself and uses all your resources. If you try to uninstall her you will lose something, if you don ’t try uninstall her you will lose everything…
(juga dikenali sebagai “isteri” bila anda tidak menjangka, dia datang, melekat dan gunakan semua sumber anda. Jika anda mahu buang dia maka anda akan kehilangan sesuatu,jika anda tidak buang dia maka anda akan kehilangan kesemuanya….)


*KATA HATI: ehhh..janganlah serius sangat, just for fun..rest your mind bebeh hehe..but try to 'renung-renungkan' dan 'selamat beramal' !!!

Comments

HonEyBuNNy said…
oh...sedang terfikir2 mana kategori ila...hehe..

betul tu..just 4 fun kan..;_)
[sutera kasih] said…
@honeybunny: fikir2..jgn tak fikir hehe...yup, just for fun :)
memang moden habis awek2 skang ni..haha
.sweet-ants. said…
haha kelakar lah screensaver girl tu ;) kesian pon ade hahahaha
[sutera kasih] said…
@husairi: sgt moden hehe
[sutera kasih] said…
@sweet ants : tau xpa..sgt kelakar, tp ada betulnya jgk kan..kreatif org yg buat note ni hehe
gabanMorka said…
nasib baik aku lelaki
ASaDa RyutaRo said…
boleh lak dia buat perumpamaan macam ni. tapi kelakar... pernah jumpa server girl. hard disk pun pernah.. hihi :P
[sutera kasih] said…
@gabanMorka: ehh lelaki pun boleh jgk tu..lupa nk letak kt nota kaki :P
[sutera kasih] said…
@asada: kalau org yg serius, konfem dh marah baca perumpamaan cmni..sbb perempuan bkn utk diperumpamakan huh?hehe..tp ni just for fun..tp ada jgk betulnya tu bila dfikir2, kan?:P

sy pun dh prnh jmpa serverboy..yp hard disk boy tu tak prnh lg :D
adan said…
ahahaha.. macam2.. manusia ni memang makin kreatif la..
[sutera kasih] said…
@adan: huhu kreatif sgt..dr mata kasar mmg agk mcm tak brpa nk okey, tp mata halus, ada makna hihi
Zharif Zawawi said…
hehehe...funny.. =D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …