Skip to main content

.HAPPY BIRTHDAY to bapak :).

*pinjam kek Aeklif HEHE*

Hari ni birthday org kesayangan saya..HAPPY BIRTHDAY to you....happy birthday to you..happy birthday to you pak, happy birthday to you!!!semoga panjang umur yg sentiasa dalam redha Allah s.w.t..sorry, anak2 bpk belum dapat belikan hadiah mewah mahupun kek yg sedap dan cantik..tadi dapat belikan kek kecik yg cukup2 utk bpk sorang makan jakkk..hehe.."sempena birthday bpk taun tok, dengarlah lagu yg terlalu istimewa dari kmk org, ank2 bpk hehe"

Bapak ku pulang dari kerja
Bapak ku belikan kereta
Kereta kecil warna emas
Bolehku bawa ke kantin sekolah
Pon pon pon pon pon pon pon pon pon
Kereta kecilku berbunyi
Marilah mak adik mari naik
Boleh ku bawa pegi beli kek !!! HAHA
buruk bebeno lagu ni HAHA..takpalah janji ikhlas..kan pak?hehe.."sikda masa bpk ku nk maca entri tok, nya gik gago gi mancing tek ke sungei HEHE" okeylah..babai !!! :)

Comments

Yann Mazian said…
happy bday untuk bapak ktk.. hehe. :)
Yann Mazian said…
deng.. cmne ktk polah burung twitter ya terbang2? tuto plisss. hehe.
HonEyBuNNy said…
selamat hari lahir pak cik...;-)
[sutera kasih] said…
@yannmazian: maksehh yann..tua dh bpk kmk hehehe

dh buat tuto utk ktk :)
[sutera kasih] said…
@honeybunny: hehe saya wakil bapak ucap thanks hihi
Redbloodsnow said…
wahh...hepi blated bufday pakcik! hiksss...tetiba rindu kat arwah bapak mek, yan :(
[sutera kasih] said…
@sis zie: hehe thanks kak..hmm, iboh sedih k, lak arwh bpk ktk sedih d cnun aee..al-fatihah..
cikkacak said…
; hepy befday uncle . HHE
[sutera kasih] said…
@cikkacak: hehe..thanks yeahh :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …