Skip to main content

.gambar comel scha dan awal [SchAwal].

Fuhhhhh Awal Ashaari...comel mimik muka Awal camtu kat Scha Al Yahya (pelakon utama Awan Dania), macam pakwe i la sikit²..sikit jakk tau haha perasan kejap ekk hahhh gelak lah tu, kitak ada?= you have? = awak ada? hehehe scha cantekk lah.......headband tuu hihi

sporting sungguh dorang ni kan..i like hehe..mimik muka si Awal camni buat saya teringat kat seseorang yang nun jauh di sana yang pernah upload gambar dari posisi tepi sedang meratah ayam kepci..siapakah itu?haha silalah teka, saya bagi hadiah percutian percuma ke majlis pertunangan perkahwinan SchAwal, ehh silap, majlis pertunangan perkahwinan saya dan future husband pada bulan jun tapi tahun tak tahu bila miahaha :D


sumber gambar: FB Fanpage SchAwal

*KATA HATI: ...alululu tomey² lahh hehe..semoga prince Awal dan princess Scha berbahagia selalu,lekas² kawen yeaa hihi



Comments

marshmallow said…
cute kan mereka. suka sangat >.<
[sutera kasih] said…
@marshmallow: yup..betul2 hehe couple comel ^_^
ayman said…
~sy taw sp yg kmu mksudkn 2...heheh
[sutera kasih] said…
@ayman: ko xbulih join teka teki ni nor sebab ko ada dlm friend list dia haha ndak aci..ndak aci :p
syamimi said…
seyes comel...spoeting hbs la drg ni...
Amni said…
jarang woo artis nak bergambar kedak tok... hehehe...
HonEyBuNNy said…
owhhhh.....sangat2 comei...jeles tol tgk..ehheh
bila ko mo kwin?? haha..soklan bonusss... :PP aq lg santek dr dorg neyh..kuikui ;P
[sutera kasih] said…
@izza: comey kan..jgn jeles :P
[sutera kasih] said…
@syamimi: yup, spoting gilerr..hrp jodoh dorg bekekalan :)
[sutera kasih] said…
@amni: yup, jarang ehh..takut 'plan' sik jadi bah, malu lah huhu..tp sidak pun manusia biasa juak owh..ada rasa nk ada kekasih then upload gmbr share kt peminat :)
[sutera kasih] said…
@honey bunny: sgt comel secomel comelnya hehe
[sutera kasih] said…
@andi: insyaAllah sama ada bulan februari atau jun tapi tahun ndak tau bila hahaha..

bah ko la bah paling santikk :P
e F a said…
kmk suka nya duak, comey jak bersama.. ehhehe..
[sutera kasih] said…
@efa: aok, bena kata ktk ya hehe
Redbloodsnow said…
cute couple cdak tok. tapi kenak mek duak² sik suka ow...hahahaha
diorg mmg sangat sweet kan..suker tgk lesung pipit awal..so hansem larr mamat nihh..


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog
[sutera kasih] said…
@sis zie: hehe aok cute..ktk sik suka ka?hihi masing2 pun suka jd masing2 pun suka hati hik2
[sutera kasih] said…
@weida: eh awal ada lesung pipit ke?xprasan hehe
Dakjaat™ said…
Hui.... peminat Awal ke? :P Meh tayang sikit gambar tunang u.. nak tengok ada iras tak dengan Awal... Hahaha :D

Salam ziarah dari Dakjaat
Admin Blogger's Malaysia FB
(http://dakjaat.com)
[sutera kasih] said…
@gebangkembang: yup..cute cute :)
[sutera kasih] said…
@dakjaat: boleh tahanlah, peminatla jugak haha..erkk tak boleh tayang2..hehe
waarrgghh ! diorng nie memang serasi bersame lah ... :D
yayalya said…
suka gila tgk dorg ni :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …