Skip to main content

.video heliza helmi comel : cuma aku.



siapa peminat Heliza Helmi, sila angkat kening sebelah kanan???!!!hehe jom layan video yang agak comel ni. comelkah? comel bahh kalau kau..lagu ni cute hehe first time dengar kat radio, tercari-cari apa jugak tajuk lagu kau ni heliza, cute betul bahh. rupanya CUMA AKU, bahhh jom cuci mata tengok video comel si Helija ni :D





*KATA HATI: bulatnya bijik matamu helija hehe..bahhh kalau ada siapa-siapa yang jeles tu, diam-diam saja bahhh, okey?hehe..dia memang cantik, masa terjumpa dia kat konsert tertutup band HUJAN kat UMS dulu, masa tu tak sedar duduk bersebelahan maklumlah teruja tengok Noh Hujan, toleh je tepi automatik terkesima tengok kulit dia sangat haluuuuussss putih gebu..apa jugak rahsiamu ni helija :D

your truly, YANN.

Comments

hye dear...first time visit blog ktk..

srwkian nak??
sama mcm aq tuh.. bsar mata.lalalla :PP ada yg jeless????????
dalam pic pon dah nampak cantek kan...
depan2 xtahu la...
[sutera kasih] said…
@putree sejinjang: hai juakk..thanks for visiting :) kmk lmk dh tauk blog ktk dr blog sis zie..ktk kwnnya sis zie nak?

yup..srwkian & sabahan :)
[sutera kasih] said…
@cik breakfast a.k.a andi: bekkkk..yalah2 samala kunuk mcm ko :P
[sutera kasih] said…
@meniti senja: yup..mmg aku x nafikan lah, sbb aku dh penah jumpa f2f, perghhhh memang cantikkkk

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …