Skip to main content

.akan datang, nur kasih the movie.

Siapa peminat drama Nur Kasih kat sini, cepat senyum lebar selebar-lebarnya hehe. tak sabarnya nak tunggu bulan Mei nanti, mesti serbu panggung wayang berdekatan nanti hehe. suka sangat cerita ni. Nur Kasih the Movie ni pulak specialnya ada si Mia Sara Nasuha, alululu comelnya kamu!! Jom tengok trailer dan lagu tema Nur Kasih The Movie kat bawah ni, okey. first time dengar Tizz Zakiyah nyanyi, sweet :)


Lagu Tema Nur Kasih The Movie


Trailer Nur Kasih The Movie

alululu entah apalah si Mia cakap tu kan?hehe

babak apakah ini, sangat tegang muka kamu hihi

boleh tahan penggambaran movie ni..nak tengok lagi?
sila terjah fanpage Nur Kasih The Movie

Mia dating ekkkk !!!hehe

keluarga bahagia hehe. siapa nak temankan saya tengok movie ni nanti???IZZA, please temankan aku :D 
akan datang di pawagam 19 Mei 2011.


                 Trailer Nur Kasih The Movie
                 Video Lagu Tema Nur Kasih The Movie (Yassin &Tizz Zakiyah)
                 Google 

your truly, YANN.






Comments

izaLis™ said…
lalalala..pada bulan mei. dmana kah sy akan berada? hoho
ztie said…
Wah! Ada cita smbg lagi ? Mcm best. Ada mia!! Anaknya ka?
Amni said…
serius cita tok fav kamek aiee..... hihihihi... lamak kamek menyepi.. baruk da masa kamek nak jengok tak orang aieee...
Redbloodsnow said…
oyeke...baruuu taw. hikss
[sutera kasih] said…
@meniti senja: yeahh..ada 3bulan lg nk tggu
[sutera kasih] said…
@izza: ko dlm bilik pengantin kali
[sutera kasih] said…
ztie: yup..ni yg movie punya hehe tak sure pulak mia tu watak sbgai apa..mgkn ank dorg kot..
[sutera kasih] said…
@amni: cita tok best bah..smpey sggup download dramanya..hehe
[sutera kasih] said…
einaz: hai tooo dear :)
[sutera kasih] said…
@sis zie: yup...akan datang ngeee
Yann Mazian said…
kiut ada jak mia eh. tang ngenak jak nya jadi anak tiz dalam cita ya. sik sabar nak nengok eh. hehe. :D
little cart00n said…
wah..mesti best ni!
boleh box ofis kot cite ni kalau kuar wayang! :)
[sutera kasih] said…
@yann mazian: mia ng kiut gilak2..hehe sik saba nunggu!!
[sutera kasih] said…
@little cartoon: hehe tak mustahil..sebab drama pun dh best, pelakon pun best..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …