Skip to main content

♡ KENTANG yang comel ♡

Rasa lapar tak?ke ada yang dah 'burppppp'???hehe Semalam pegi Upwell beli belah barang dapur. So beli punya beli terjumpa kentang comel. Eh eh eh bukan kentang yang bulat-bulat leper-leper bujur-bujur tu. Tapi yang ni kentang yang dah dilenyek-lenyek pastu dibentuk muka smile yang comel hehe

Oppsss...tetiba pulakkk Nasi Ayam Penyet menyelit di entri kentang comel ni kan..hehe. Saje nak buat korang lapar time camni :D Comel tak kentang kat atas tu?Kita nak makan pun ikut tersenyum hihi...SENYUM semua!!!! (^___^)


sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Peri PiA said…
memang comel ! :)
@PERI PIA: hehe tau xpe..comel :P
Hana Kirana said…
mmg lapar pun dibuatnya.. rasa nak cari juga kentang comel tu... nak bg anak2 makan
@HANA KIRANA: sis, try la carikk, mesti anak2 sis suka sebab comel hehe
yayalya said…
alahaiii sedpnya...pos sini satu!
@YAYA: hehe nnti pos ekk :P
Zura said…
eh...comelnye...terus tersenyum kat kentang tue...
Ullyana zaidy said…
ase xnk mkn je..sbb comel..hehehe
mie said…
gue mmg dh lapo...
xpenh rasa ayam yg dipenyet...
@ZURA: hehe kentang tu pun senyum balik
@ULLYANA: mula2 mmg cmtu, bila dh makan, rasa nk lagi hehe
@MENITI SENJA: ayam tu dipenyet, then sambal main peranan la nk tentukan sedap ka tidak, then ada ulam2..mcm yg dlm gmbr tu
@MIE: pegila makan hehe..kalo nk rasa, pegila sini
ztie said…
arh.. kmk nak meli kentang ya ria. tp encik deng pesan. jangan membazir. makan sik?? huhu sebab nya tauk mek suka makan kentang homemade jak.. ala2 nugget memang sik masok. or fries. huhu

penyet.. tlong.. balit kch mesti mok mkan tok huhu
mr_mrs mikko said…
eeei bha...
cumil kentang tu yan..
@ZTIE: hehe ciann ktk..xpa2 ekot kata encik deng ktk yaa :)

bila balit kch tek?
@SIS WANI: cumil kan hehe senyum lebar lagi

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …