Skip to main content

♡Day 03- A picture of you and your friends♡

Day 03- A picture of you and your friends.

♡ A picture of me & my friends.
  • Kawan-kawan sehostel
Gambar bersama kawan-kawan tersangatlah banyak. Kalau nak muat upload semua, nampak gayanya boleh menyebabkan muntah darah hahaha..Ok ini antara yang paling terbaru lah so tak lah nampak basi sangat cerita ni kan hihi. Gambar ni diambil semasa kitorang baru-baru ni bulan oktober konvokesyen di UMS. Ok saya jak bukan budak Ekonomi & Perniagaan, tersesat seketika sebab saya tinggal dalam satu blok dengan mereka semua hehe. Sepanjang berkawan dengan mereka semua, banyak benda yg saya perolehi. Contohnya tentang adat budaya dan pantang larang. Semuanya masing-masing berasal dari Tawau, Semporna, Sandakan, KL, Terengganu, Selangor, dan Johor. So masing-masing akan share everything tentang cara hidup dan pantang larang hehe. BEST punyerrrr!!!!
  • Kawan-kawan seUniv.
Gambar ni diambil semasa krew filem Belukar datang kat tempat kitorang sebab buat preview. So kitorang selaku yang berkaitan membantu mereka apa yang sepatutnya. Kalau nak tau pengalaman bekerjasama dengan team Belukar, boleh KLIK SINI. Papon, memang BEST dapat kerjasama ngan korang semua even ada gadoh2 tu biasalahhh hihi!!!
  • Kawan sekolah & kawan blog
Gambar ni pun fresh latest terkini punya hehe. Before pulang sini, sempat jugak hang out with girls. Yang sebelah kiri tu kawan baek saya since lower six at high school dan sebelah kanan tu pulak kawan yang saya baru kenal kat dalam dunia blog yang kebetulan kawan baik kepada kawan saya tu jugak hehe. Ini blog mereka berdua: IzzaLis dan aQ.Dan.Putra.Ku. Thank a lot girls sebab ambik aku di rumah then belanja makan & minum Yoyo!!!!
  • Kawan-kawan sekolah
Gambar yang ni pulak dah agak basi hehe. Masa ni kitorang reunion untuk batch SPM'04 Smakkian. Ni kira 1st time punya reunion since selepas SPM berpisah huhu. Sekarang alhamdulillah mostly dah habiskan pengajian masing-masing dan ada yang dah bekerja. Ohww tidak reunion end of this year saya tak dapat join sebab berada jauh dari sana uhukss.


P/S: Kenapa rasa sangat liat nak blogging?

sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

miji said…
ade yg cun2 bleh kenalkan dongan pokcik hahahaha
Mario said…
gambar yg ada bunga hijau tu edit ke mmg camtu eh...
@MIJI: ehhh pocik miji????????????hehe..bole2..pilih sajee

@MARIO: gmbr tu tak edit pun, just add frame & watermark..kebetulan jadikk blurr cmtu huhu
ramai kengkawan die...
hehehe....

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …