Skip to main content

♡CANTIKNYA,pelamin kahwin SM Nasaruddin & Marion Caunter♡

Entri ni bukan mengulas gosip atau berita berkaitan selok belok sepanjang majlis perkahwinan SM Nasaruddin & Marion Caunter. Tapi saya nak kongsi betapa canteknya pelamin dorang!!!Awwwchhh teruja melihatnya haha. Laju jekk Abg Nara update ekk..i like!!!

Tengok tuuu lawa gilerrrr pelamin. Pearl besar-besar siap timbul-timbul lagi. pearl tu kat dinding pelamin. Bunga-bunga Rose putih yang besar gedabak pastu timbul-timbul jugakkk..perghhhhh memang lawa & terbaeklahh. designer pelamin tu..mesti telan banyak belanja tapi tak pa lah ada rezeki lebih hehe..Pentas pun comel-comel dihiasi dengan bunga lagi hihi..white soft colour..alamakkk cayerrr melihatnya!!!hehe..Bertuahnya badan kan dapat duduk di atas pelamin indah macam tu..okey mari berangan, tak salah bah berangan...hihi

Perghhhh tangga nak turun pun lemah lutut nak turun kalau aku lah haha...Sebab lawa sangat sampai tak terkata-kata kalau aku jadi pengantin tu..Dikeliling white rose yang besar giant tu..baju pengantin tu pun nice..memang sweet lahhh!!!! Tahniah kepada dua mempelai :]


Kredit to Abg Nara:
sumber gambar perkahwinan SM Nasaruddin & Marion Caunter
DI SINI.


sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Kyru Amyra said…
huihhh. best gile kan
mr_mrs mikko said…
mst mahal ni kn yan..
adeh.. tggl tgk ja la....
;)

lawaaa eh.
Zura said…
putih saja..nmpak redup je..
@KYRU AMYRA: yup..bestnyaaa huhu
@SIS WANI: iya kak..kita tggl tgk jak lah..smbil berangan :P
@PERI PIA: itu point utama hehe
@ZURA: kak, mgkin kualiti gmbr tu tak brapa nk cantik..tp if real msti cntik tu..
HonEyBuNNy said…
cantik2...sukanya...
@HONEYBUNNY: memang chantekkkkkk
Un Phat Lee said…
tetiba gua rase nak kawin cepat.ehe
kiraney said…
hukhuk..besar gilak bunga putih tuh!! telampau bsr pun bidak ba..wawawaaa =p
UN PHAT LEE: nk kawen?kawen jekk hehe
@HAFIZRAHMAN: yaaaaaaaaaaa

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …