Skip to main content

♡ 30 HARI MENCARI CINTA..Syoknyerrr!!!! ♡

Oleh sebab buat masa ni saya agak sibuk bercuti..cehhhh..saya nak join 30days blogging tanpa henti secara autopublish, boleyhhh kan??hehe..tapi don't worry, ada masa terluang saya tetap akan membalas kunjungan my readers dan meneruskan rutin harian membaca entry kamu yg meletop kawwww kawwwww punya (^___^) Ok ni sebagai intro cabaran..cehhh macam cabaran mencari harta karun jekk kan..sambil tu you will know more about me !!!! Lets get start, di bawah ni antara topik yang akan saya blogging selama sebulan..rasa-rasa mampukah saya??????

  • Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
  • Day 02- The meaning behind your Blog name.
  • Day 03- A picture of you and your friends.
  • Day 04- A habit that you wish you didn’t have.
  • Day 05- A picture of somewhere you’ve been to.
  • Day 06- Favorite super hero and why?
  • Day 07- A picture of someone/something that has a big impact on you.
  • Day 08- Short term goals for this month and why.
  • Day 09- Something you’re proud of in the past few days
  • Day 10- Songs u listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.
  • Day 11- Another picture of you and your friends.
  • Day 12- How you found out about Blog and why you made one.
  • Day 13- A letter to someone who has hurt you recently.
  • Day 14- A picture of you and your family.
  • Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
  • Day 16- Another picture of yourself.
  • Day 17- Someone u would want to switch lives with for 1 day and why?
  • Day 18- Plans/dreams/goals you have.
  • Day 19- Nicknames you have; why do you have them?
  • Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future.
  • Day 21- A picture of something that makes you happy.
  • Day 22- What makes you different from everyone else?
  • Day 23- Something you crave for a lot.
  • Day 24- A letter to your parents.
  • Day 25- What I would find in your bag?
  • Day 26- What you think about your friends?
  • Day 27- Why are you doing this 30 day challenge?
  • Day 28- A picture of u last year & now, how have u changed since then?
  • Day 29- In this past month, what have you learned.
  • Day 30- Who are you?

I know this challenge from Misa Sakura's blog..she's Sarawakian's girl & Unimas's students..her blog is so cute because full of soft pink colour & strawbery hehe (^__^)



P/S: saya busy bercuti sambil bermain dengan
babies Sutera Kasih ngeee ~




sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

princeduyong said…
bagus gak aktiviti ni..
Amni said…
rajin kitak deng... kmk nak molah sik terpolah2 gik aieeee...... btw, selamat bercuti!=p
100 hr mencari suami..hehe



btw...

visit n do folo me yeah?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~
@PRINCE DUYONG: yup..disamping bley 'menghidupkan' blog if time busy huhu

@AMNI: rajin ehh..cian kelak blog behabok hehe autopublish jak tok deng

@CTIEY: hehe yup betol2..ok later i visit you ok :)
mr_mrs mikko said…
rajin ko yan..
kaka mo buat entry untuk blog pn liat..
mo buat day challenge ni pun lg liat kali..
tp mcm best

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …