Skip to main content

♡ Koleksi Handphone Nokia Comel-Comel ♡

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :] Harap semuanya baik-baik sayang hehe..Entry kali ni saya nak kongsi gambar-gambar HOT dan cun melecun yang terhangat di pasaran!!! Iya-iya jak kan?haha..Mari tengok koleksi gambar telefon bimbit atau lebih popular disebut handphone :D

Sekarang siapa tiada handphone memang sesuatu yang agak pelik. Kalau student kolej or IPTA/IPTS mengaku tiada handphone depan pensyarah, sah-sah pensyarah susah nak percaya haha. Ingat lagi pensyarah cakap, student sekarang punya handphone lebih canggih dan mahal daripada pensyarah. Jadi jangan tipulah kalau nak print assignment cakap tiada duit hehe. Yalah asyik merungut nak submit assignment via e-mail..haha.

Ok kita kembali kepada tajuk sebenar, pasal handphone Nokia yang comel-comel. Masa search gambar-gambar dari Mr.Google ni, teruja tengok sebab dah lah canggih, function pun kaw kaw..dengan warnanya lagi, fuhhh haha..Tapi bila tengok harga..telan air liur jak lah sebab xmampu nak beli :'] Nantilah tunggu dah kerja, ada duit sendiri baru boleh beli guna duit sendiri baru rasa puas hati sikit sebab hasil titik peluh sendiri :P Okey jom layan :

Koleksi Nokia warna PINK hehe

PINK N97

NOKIA E72

PINK NOKIA X5

RED & BLACK NOKIA X6

BLACK NOKIA C6

NOKIA 5230 XPRESS MUSIC



The latest...NOKIA C3



*Buat masa ni saya hanya berminat dengan keluaran Nokia sahaja
sebab dah sebati dgn Nokia walaupun zaman sekarang
famous ngan Blackberry & Iphone..huhu*





sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

~AmyLiana8886~ said…
pakai nokia jugak..xpress music 5730....b4 dis pakai nokia je then berpalih tadah pada motorola then sony tp byk karenah..nyampah..last kembali terjalin pada nokia..hehe..
napa tba2 ko mcm girly ni yan??
hahaha
Peri PiA said…
comel nya,ade model yg xpenah tgk

luv pink! :)
Anna Boleyn said…
hye dear.. :)


yep yep comel. rasa macam nak beli jer tapi duit tarak. hehe ;p

btw. klu nak share entry tu share je lah. tak kisah pon. :)
Amni said…
kmk makey e72.. iyerrr.... pomote lok.. hahahaha... tapi sedihnya hp hubby mek ilang kenak curi.. waaa... sedih mek aieee.... huhuhuhu
Zura said…
akakdulu pun xde hset jgak mase belajar..tgk kengkawan sumenye ade..sedih...
miSs Zie said…
sgt tertarik ngn nokia x5...ari tu g the mall tgk dlm 700 lbh...wlupn x 3g tp camera dia 5mp...N function dia suma best2....ada duit lbh mau 1..huhuhuhu
miSs Zie said…
sgt tertarik ngn nokia x5...ari tu g the mall tgk dlm 700 lbh...wlupn x 3g tp camera dia 5mp...N function dia suma best2....ada duit lbh mau 1..huhuhuhu
@AMYLIANA: hehe..saya memang suka guna nokia sbb senang & simple..kalau sony & motorola, tekial2 dibuatnya cz xbiasa huhu
@SIS WANI: Aikk kak, ngolok ka??haha..lama pun suda girly ni tp kurang terserlah..wakakaka

@AQ DAN PUTRAKU: Hehe serius nk order ka?saya boleh bg link jual handphone 09 kalo nk hehe

@MENITI SENJA: me too..huhu lom ckup bajet lg :[
@PERI PIA: syok carilah kt google..mcm2 ada hehe..pink is cool :P

@ANNA BOLEYN: Haii dear, comel kan..syoknya if kena hadiahkan hehe thanks dear..dh share :]

@AMNI: iyerrr..pomote lok hehe sik hal bah..jeles mek alu ehh huhu kmk ingin p lom mmpu gik..aihh syg ehh ilang indh,,sik hal, beli gik baru :P
@KAK ZURA: ehh,,akak sori jgn slh fhm ekk huhu..means stdnt zmn skrg mostly ada HP..mustahil g xda..kalo zmn dulu lain kes..huhu

@MISS ZIE: ehh yaka?blh tahan juakk hrganya..tp xpyhla bh 3g tu kalo jarang guna kan..yg pnting kualiti gambar hehe
deAnza-wAnda said…
wanda suke nokia c3...very pinky tpi xde 3g plak..
me 2.. pakai nokia jer serasi..yang lain tak lama lah..
@WANDA: yeahhh me tooo..ohh xda 3g ekk??xpala..yg pnting cun !!hehe

@SHAHAZRIN: Nokia tahan lama..love Nokia :)
ztie said…
kmk pakey hp nun! nun. nun. atas sikit. boh atas gilak.. dibah kit.. hehe... bah... nang kacak ow.. x5 pun mek penah tangga d kedey. santek aie. kiut jak upa nya... sigek ktk lupak engkah dalam tok aie... latest pun..

N8... hohoh... ya gik best..
Redbloodsnow said…
nang lah comel ow hp nokia suma ya. geram mek nk nuka baru..hahahaha :D
@ZTIE: aieee..nak ney fon ktk???julin lu mata mek ncarik hahaha..ylh kmk pun bok ngga fon tok smua..kiyut2 jak fon nektok..pakal duit sikda huhuhuhu LOVE NOKIA!!

@SIS ZIE: nang comel kak..tp kmk setia juak makey nokia ME merah hitam hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …