Skip to main content

♡ Koleksi Gambar Graduation Day di sekitar UMS yg chantekkk ♡

Entri kali ini penuh dgn gambar²..hope you enjoy it :] Sebelum ni dah pernah share banyak gambar time graduation day, boleh lihat DI SINI...Yang ni antara koleksi outdoor photoshoot yg dapat dikongsi sebab terlalu banyak hehe..yang ni baru ambik dari akak Nadiah..thanks kak, you're the best fotografer!!! Siapa yg belum sampai UMS, boleh lihat gambar² ni..chantek kan my UMS (^___^)

-Muzium Marin UMS-

-Tangga sebelah kiri Dewan Canselor UMS-

-Sekitar UMS-

-Laman berhadapan Dataran Dewan Canselor UMS-

-Bas UMS terchenta-

-Pantai ODEC UMS-

-Tangga menuju Canselori UMS-

-Laman Canselori UMS-

-Bersebelahan dengan tangga,tepi tasik depan Library UMS-

-Galeri UMS-

-Dalam Muzium UMS-

-Logo Besar UMS, laman bersebelahan pintu masuk UMS-

-Ruang legar groundfloor Canselori UMS-

-Sekitar halaman Dewan Kuliah Pusat UMS-

Fuhhh..penat..banyak sangat, juling-juling mata ku nak pilih...ada dua keping CD..adoiiii..hehe tapi happy sebab memang my wish sebelum habis study lagi nak ambik gambo banyak² pakai jubah konvo..hihi yang camera bapak dah cuci..fuhh bertuah jadi anak bapa yang ada connection ngan bidang fotografer wawawawa..yang Kak Nadiah ni belum cuci lagi..yipppiiii~



sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

santeknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. ^^
gadisBunga said…
cantik2 betul gambar2 grad. :)
matahati said…
huhu yan bangas dah ku nunggu gmbr kita yg pat kamera c ned huhu
nadia arvish said…
wah, sudah upload, editnya pun cantik. maaf la aa yanti, banyak gambar overexposed, banyak juga yang underexposed..anyway, congratulations! oh ya, jgn lupa buat storybook special for hari bersejarah nie.
@AQ.DAN.PUTRAKU: makasiiiiiii :p

@PERI PIA: tq dear..fotografernya pndai ambik gmbr :]

@MENITI SENJA: yup, terbayar segala penat lelah :']

@GADIS BUNGA: hehe ya kak..UMS chantekkk!!

@SHILA: yup, aku pun bangas huhu dia kan bz keja huhu

@KAK NADIA: yup..edit use photoscape jak tu kak..mau guna adobe photoshop, pening saya tgk tools tu huhuhu..yup, nti ada rezeki, mau buat storybookkkkk
lagu mu ne kn .. btkn aq tringan ngn "perempuan" tu ,,,haishhh .. truss skit ht q ..du minat ne lgu .. skrg?? erkkk ...
gmbr ikan ... yg first tu ba ..lau d msk, msk pa yg cedapp??hihiih ..
@AQ.DAN.PUTERA.KU: alala..jgnla bh ko ndak suka ni lagu syiukkk :P

eeeeee..ndak mau ku makan tu ikan..terlampau besar..eeeeeeeee haha ni suda penah pegi muzim marin ums ka?kalo lom, ndak sah lagi tu jd stdnt ums :P
haha.blm.nt bwkk yaaa :) tankkxx btkn 2 marquee ...santek sdhh..hihi
Redbloodsnow said…
uiii besanyaaa ikan ya ow. takut diat. btw, yunk, mek palinggggg suka diat pic no.3.

kacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. nice shot
AesyaZealous said…
cantiknye ums. cantik juga kamu :)
@SIS ZIE: thanks kak hehe..best ohhh konon2 jadi model :P

@AESYAZEALOUS: thanks dear :] *blushing*
yayalya said…
terbaiklah...da mcm artis plak ak tgk ko dgn ain...hahahahaha cantik2 picture dia kn.,..
cool pic[s] sis..
CONGRA!
azzey said…
Sutera Ksih: Cantik punya posing!
@YAYA: haha terbaekkk sgt :P akak tu pndai ambik gmboooo
@AINATASHA: thanks dear.. ^_^
@AZZEY: hehe main hentam jakk tuu
ciK LyndaWawa said…
santek2la gambar ya..huhu..tp kitak cam sesi pagi...senang la..kmk sesi petang.takut x sempat nak pose2...uwaaa...

papaun...bulatnya muka..=]kiut ah..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …