Skip to main content

[ Memori Konvokesyen UMS ke-12 (rest seketika) ]

Fuhhhh penatnyaaa seharian ngadap laptop :p
kesiann bah line internet di 'jungle' ini seperti siput baby haha
rasa macam nak suruh tarzan & kwn2nya pegi carikkk
Yellowman DiGi supaya aku dapat melayari internet
dengan SENANG HATI !!!!

Baby pampohhhh yg 'ngegeh' tapi cerdikkk!!!
boring dah nya pulang huhu
sikda kawan k bemain hoho

after candid2 di studio...
take lil baby pegi jalan2 di Tamu Gadang =)

Hehehe..opppsss kesian Mr.Bear terbaring
menandakan empunya diri dah rasa penat & mengantuk
dengan penuh sabar upload gambar2 convo di FB
line sungguh sudah cukup membuat aku teruja!!!!huhh

baiklahhhh....off the laptop please...
sleeping beauty (^________^)



fuhhh...silalah menerjah PART 1 pagi tadi...
next part is coming soon hihi




sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

_aReyOu_ said…
ni ka budak yang mau bgmbr dgn kita ri tue? heh
iya..dia la tu hehe
dorg adik beradik mmg suka begambar..
laptop pun full ole muka dorg jak haha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …