Skip to main content

[ Memori Konvokesyen UMS ke-12 (part 5) ]

Alhamdulillah.........
rasanya dah habis kot story konvo hihi
entry kali ni nak tujukan khas buat pemberi2 hadiah
thanks so much..mucho2 :D
|
|
|
|
V
oppss..itu budak sekadar hiasan hehe
pantang tengok camera mesti nak nyebok gak haha

thanks a lot yaaa kpd pemberi hadiah semua..
saya sangat2 suka & menghargai pemberian kalian :)
thanks juga kepada yg tidak sempat memberi
disebabkan kekangan masa sampai tak sempat nak jumpa huhu
contohnya si Yaya..tak sempat kita nak bertukar hadiah :(

Thanks juga kepada sesiapa yg mendoakan kejayaan saya
sama ada secara lisan atau dalam hati :')
doa kalian sangat bermakna...
Syukran Jazilan ~

...dengan rasminya saya mengumumkan bahawa
buat masa ini menjadi penganggur tegar ekekeke...
ok, tidak sabar pulang negeri kelahiran..
yeahhhhh jom countdown!!!!






*....rasa auchhhh bila ditanya tentang sesuatu
rasa hiba bila melihat........
rasa terkilan kerana.....
rasa kecewa di hari kejayaan bila tiada.........
semuanya dh berlalu...
SENYUM sajalah ok??*




sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …