Skip to main content

[ Memori Konvokesyen UMS ke-12 (part 4) ]

.........Salam Sayang semua readers blog ku :)
minggu ni entri2 blog mostly berkaitan dgn mood konvo
adakah ia satu kejayaan or satu permulaan??

yeahh mungkin ianya satu kejayaan setelah lebih kurang
sepuluh tahun mencari ilmu..belajar dan terus belajar
menempuhi pelbagai bidang yg berlainan
akhirnya impian dari kecil ingin sampai
ke puncak menara gading tercapai :')

berkat usaha, doa & tawakal bukan sahaja diri sendiri
malah berkat dari insan2 tersayang...
Terima Kasih semuanya...
Hanya Allah s.w.t yg dapat membalas jasa & budi kalian

Kini ianya suatu titik kejayaan dan
juga suatu titik permulaan...
untuk kami memulakan hidup masing2
jeng jeng jeng jeng hihihi

Ok ini antara aksi2 teruja setelah bergelar graduan UMS
thanks a lot to Kak Nadia sebab sabar & tabah
melayan karenah kami berdua hihihi
kepada yg berminat dgn hasil sentuhan beliau
means gambar2 di bawah
bolehlah try test khidmat Kak Nadia hehe
|
|
|
|
|
V
Di Stadium UMS.....

Di kawasan Dewan Kuliah Pusat UMS......

Di Dewan Canselor UMS.....

Bus UMS yg byk berjasa kepada pelajar UMS...
credit to Ainn :)

Di Muzium UMS..........
thanks to Ainn coz sudi ajak aku utk share buat
photoshoot outdoor just for our convocation..
sweetmemories with you darlingsss!!!

Next week nak jumpa Kak Nadia..yeahhh!!!
will upload more pictures hehe
to share with you....My UMS very beautiful !!!
Alhamdulillah...Syukur Ya ALLAH (^____^)



kpd sesiapa yg berminat bolehlah layari
|
|
|
v
ARVISH STUDIO

sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …