Skip to main content

[ Memori Konvokesyen UMS ke-12 (part 3) ]

.....kita bersambung lagi hehe
minggu ni entry2 d blogku still mode convo
jadikk jangan heran ya :D
gambo banyak giler2..jadi best jakk nak huraikan haha

"jgn lupa bawa kad touch-n-go naik pentas,
if tak, nama tak disebut"
24hr tangan memegang kooowhhh hehe

suasana before masuk dewan..
masing2 tolong menolong mengemaskan hood tu..
khusyuk kan saya haha :P
macam melompat2 dah kronologi story ku ni haha
hentam jak lahhh hihihi

wif Shila....
time ni kaki dh meletup2 dh..haha
bejalan kaki dr dewan sampai gate depan ni
meraung kaki masing2 haha

Wif Arya...ntah apa2 dh posing aku tu haha
kesan tak makan & minum sehari la tu..
nasib bek ada mak Net huhu :')
thanks makcik cz bawa kan kitorg air time kehausan..

Mcm iklan jual buku pon ada jugakkk hehe
Tahniah ya kamu semua :)

Ahhhaaa...sila lihat GADIS BERTUDUNG MERAH
sorilah dear mulut ko comel la pulak hehe
ni jak gambar ko yg ada ngn aku huhu
tu pun bapakk aku yg snap kt skrin
xsempat kita begambar bah :"(

1.....2.....3.....yahhhh baling tinggi2 haha
time ni kitorg lama kot tunggu turn nak begambo kt cni
coz before tu si Heliza tgh begambo sorang2
baling2 topi gak..bwekkk

Sungguh slumber si Net bediri atas batu tu haha
Thanks semua coz sudi menemani diri ini begambo2..
actually byk gambo tp semua kt FB hihi
Ok lahh..penat suda saya :P




to be continue next part..............hihi
[Oh Net..Net Oh...cepatlah uplot gambo2 kita aritu hehe]




sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …