Skip to main content

[ Memori Konvokesyen UMS ke-12 (part 2) ]

(edisi insan2 tersayang)
....bersambung semula story my konvo hehe
alhamdulillah semuanya berjalan lancar pada hari sabtu
09 10 2010 bersamaan dgn 1 Zulkaedah
sidang dua jam 2 petang

ni mau share perasaan time sebelum naik pentas!!!
time gemuruh time tu gak lah kasut buat hal haha
dlm hati "awas ko kasut yaa..plg rmh ku baling ko dlm kolam haha"
hahh tu la xbiasa pakai kasut..pegi kuliah pakai sandal jak :P

hehe..masa konvo banyak DIgambar bukannya MENGgambar
jadi thanks to my bapakkk & friends hehe
semua gambar dh dicuci siap dlm album :P
thanks bapakkkk ku ~

skrg ni x sabar tunggu gambar2 hasil photoshoot khas
yg aku & ain share for our convo day!!!
6hour kami posing sana sini 1UMS hihi
Owh Kak Nadia...edit lawa2 ya (^_____^)


Wif Zahra...lawa bear mu zai!!!
pandai org yg memilih tu haha
aku wakil cowokmu jak :P

Thanks dek yayu cz busy2 pun sempat
jugak singgah melawat kakak hihihi..
thanks bg bear yg sgt syumil ddk dlm bakul hehe
thanks a lot jugak to Kaka Kabi..cumil bear tu!!!

Diz is a special person yg aku tunggu2 dtg..
dgr jak izza dtg..rasa nk nangis pun ada :')
thanks izza..tq sgt2 4 the big flower!!!

wif Chelala......nasib sempat jumpa kan sal hehe
even tepi tangga pun jadikklaaa :P
aku nampak ko naik pentas cz kamu dulu kan hihi
cumil ko naik pentas penuh bergaya :D


Wif Yaya Aliah...
curikkk gambo ko ekkk yaya hehe
sob sob sob xsempat kita bedua begambo bejubah kan :(
ntah bila lg dpt jumpa ko nun jauh d JB uhukss
kalo nk jumpa, kenalah carik jodoh kt JB hahaha :P


Mari2 carikkkk aku yg mana satu hehe...
aku semangat sure lah duduk barisan depan haha
Sweet Memories yg tak mungkin dilupakan !!!!
tidak dilupakan juga buat sahabatku yg
tidak dapat berkonvo tahun ni...
kuatkan semangat utk meneruskan
perjuangan yaaa..pasti ada hikmah !!



yeahh..to be continue lagi next part hihi
[semua yg diimpikan semasa konvo tercapai tapi....
dua perkara jak ndak...hmmmm but its ok :') ]




sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

_aReyOu_ said…
weeee lalalalalla... muah3... hehehehe...
benci btl busy tym tu! grrrrrr
hihihihi..yayu..lalalaala
xpala..nti kita cubit tu boss ya :P
_aReyOu_ said…
hahaha.. boleh2.. tolg i cubitkn arh :p hehehee
heehehe..lusa kita p cubit hihi
izaLis™ said…
special kah akU?? hehehehe.. thnx anyway.. n congrats for u graduations.. cpt2 dpt keja ok..? all the best..
muaxxx..<3

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …