Skip to main content

[ Memori Konvokesyen UMS ke-12 (part 1) ]

Alhamdulillah..syukur ke hadrat Illahi....
akhirnya aku selesai menamatkan pengajian :)
Terima kasih banyak2 kepada insan yg byk berjasa
My beloved parents..keluarga tersayang
'insan istimewa' ku..encik kekasih
kawan2 ku tersayang
para pendidik ku
warga CHKB,SKPK,SUISPK,SMAKK & UMS
insan2 yg mendoakan kejayaanku
Syukran jazilan sayang semua (^___^)

dari minggu lepas busy urus hal konvo..
sampailah hari selasa..fuhhhh hehe
sangat2 HAPPY!!!!!
ok jom layan my story Part 1
|
|
|
|
V
My Soul..My Heart..My Everything :)

Terima Kasih CM Sabah
Datuk Seri Musa Aman :)

Suasana dalam Dewan Canselor UMS...
perarakan para graduan..kami lah hehe
credit to my bapakkk..

My BFF...Harmi & Sue
Bye2 Army..ko jekkk plg awal...
xsempat begambar ramai2 huhu

Yeahhhh tercapai impian kami !!!!
dulu rancang..'kita mesti gambar ramai2 k time konvo'

baling topi semuaaa........!!!!!!!!!

My BFF...kami semua tinggal dlm satu blok
siang malam always bersama..
breakfast, lunch, dinner,sahur,buka puasa
jalan-jalan, gosip, bergaduh, bermain, ketawa nangis
everything kami sama-sama!!!!!!

i LOVE you..


TAHNIAH semua :)
to be continue next part hehe..



sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …