Skip to main content

[ 2nd Step before My Big Day

Salam my readers..how are you today??(^___^)
kamu if dapat jumpa kawan2,
mesti rasa teruja & gumbira kan???
me too hihihihi......

semalam dan kemaren is the best moment ever
setelah sekian lama xjumpa mereka tersayang
wuwuwuwu..dapat jumpa!!!
before pegi rehearsel, terpaksa melangkah kaki
turun awal ke KK coz bayar HUTANG wakakaka

siotttt jakkk time2 gni lah jugakkk
nak tagih2 hutang...geram2 ku termintate ehhh
sapa suru COVERAGE berukban kamu di
Papar sungguh BURUK haha
puas hatikuuuu ehhh..buwekkkkkkk!!!!

Lunch with my beloved friends at kedai Jawa
favourite si FiFFy KhazriNa haha

Inilah rakan seperjuanganku...
3tahun kami bersama tido peluk2 di hostel haha
Semua bdk SPE kcuali aku & bdk tudung kelabu tu :P

Lepas rehearsel tu terus candid2...
Love you all so much =)

Palingku sayang ni hehe
Harmi, thanks jd roomate ku even tanpa izin haha
Zahra, my everything ngee
FiFFy, my sifu :D

Ni pulak my coursemate...
mereka yg ada jak sempatku jumpa
yg lain see you tomorrow okiess (^___6)

Sila ambil jubah if belom ambik k!!!hihi

Ramaikan???oleh sebab kami lambat sampai...
jalan jem gilerrrr even dalam kampus...
jawabnyaaaaaa...
aku duduk kat tangga jekkk haha

Yeahhhh...My Big Day is coming soon!!!!
Aucchhhh...TOMORROW!!!!



*rasa nak nangis aku tengok org naik pentas
ambik skrol tu time rehearsel...mcm tak percayaaaaa
aku dh habis pengajian...LOL*
*.................mcm ada aura2 nk further study lagi...hmmm*


sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

FyZa said…
wah! besnya nk konvo dah..congrats dear! hepy 4 u..;)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …