Skip to main content

[ 1st step before my BIG DAY (◕‿◕) ]

Salam my readers (^______^)
how are you today?
fuhhhh ini adalah entry auto-publish hihi
semalam means kemaren pagi 4hb
pegi bayar yuran konvo sekali ambik jubah

Seperti biasa sila beratur mengikut giliran haha
tuptap time penat berdiri tunggu turn buat byrn
time tu jugaklah sakit perut memulas mulas arghhh
lepas finish kaunter 1st terus masok toilet wakakaka

nasib baiklah ada kwn tercinta pegi beratur dulu
ke kaunter dua ambik jubah
then main skip jak lahhh terus ke depan haha
kejam sungguhh org lain penat beratur :P

After that, nak tau apa kami buat?
hahaha jom pegi surau
|
|
|
|
|
v
Test jubah lahh haha
ni my model (^___6)
my frenz bakal PRO one day nanti =)
yg sorang tu mcm iras2 Fafau HotFm kan?hihi

Ok test topi segiempat lagiiii..
silakan beraksi Ain :D

Silakan bagi kemas lipatan lagi...

Jadi tukang gambar jak la k hihi

Inilah 'hood' utk kami punya sekolah hihi

isk..isk..isk..anak siapalah ni habis
bertempiaran brg2 haha
auchhhh saya dapat beg jubah kaler hitam ~

Ain..my bestfriend time sekuliah
2nd year kami berpisah bidang hehe
Ain ambik PR/Advertising...
Aku Journalism/Broadcasting...

Kami tinggal sedaerah so apa2 hal mmg dia
org 1st akan dikontek if ada apa2 hal hihi
Aku suka berkawan dgn bdk ni even mulutnya
'bekunyanyang' saja tp siuk didengar haha
Mak aku pun suka dgn bdk ni..'rapih' bah orgnya

Ok lahhh jom pulang..
hari khamis turun lagi coz ada rehearsel
sekali jumpa kawan2 tersayang..
miss them so much!!!!!!!!!
Muahhhhhhh3x



sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …