Skip to main content

[ SPECIAL from ME to YOU for our SUKSES ]

Salam semua (^____^)
urmm..rasanya belum ada lagi entry
pasal hari raya kan??hehe
entahlah..xtau nak story apa pasal raya
nantilah if tiba2 ada point nk story, i will tell you!

Owh yaa..nak share something special!!!
dah lama kot berangan nak buat sendiri gift konvo
utk my bestfriend nanti =)
akhirnya tercapai jugakklahh..

mula2 pegi kedai bunga beli bunga plastik jakk
then pegi kedai perhiasan beli patung
agak susah jugaklah nak cari benda alah
yg bernama patung kecik pakai topi konvo haha

Tadaaaa...comelkan???
makanya hanya insan2 bertuah jaklah
yg bakal menerimanya :P

yeahhhh dah siap bungkus ngan bunga2!!!
tapi tak reti pulakkk nak buat reben..BLURRRR haha
main ikat biasa jak lahhh :P

Sakit tulang belakang duduk buat benda2 ni semua..
rasa puas sikit nak bagi kat my bestfriends nanti
coz buat sendiri =)
ok simpan dalam bakul dulu yekkk...!!!

i miss all my bestfriends !!!!
can't wait to see all of you...*winks*
haizzz..tak terbayang suasana tu semua (-__-)
Isnin depan nak pegi bayar apa yg patut
sekali ambik jubah then..
Khamis pulakkk rehearsel..huhu
bergegar!!!! :P



sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …