Skip to main content

[ Sinetron Alisa ]

Sekarang saya dalam mood review drama =)
kali ni saya nak review sinetron ALISA
walaupun mungkin ramai yg xminat kot
tapi saya minat jak lah sebab jam 2 petang
tiada rancangan best hihihi

bukan tak suka tapi gerammmm bangettt
si Alisa ni terlampau baikkk bahhh
cubalah lawannn org2 jahat tuu hehe
saya pulakk yg emosi nonton :P
❤❤❤❤❤
❤❤❤❤
❤❤❤
❤❤


credit : uncle google

Saya nak carikkk peminat Sinetron Alisa
boleh geng ngan saya ok kan??hehe
sinetron ni menampilkan para pelakon yg mantap
Alyssa Soebandono, Christian Sugiono,
Nia Ramadhani, Ali Syakieb


saya geram bangett tengok gedikk bini Eric haha
bak kata mak Natasha..ular berkepala dua wakaka
Sekarang ni goda si Evan lagi..gilakkk!!
saya suka penulis skrip sinetron ni..mantappp ^__^
join lah saya nonton yaa setiap hari
Isnin hingga Khamis jam 2.00 petang..



*tiba2 teringat sinetron Intan, Sekar & Cahaya..hehe*





sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

alalala.. ada kwn kaka tu pminat setia alisa ni..

eya bha yan.. kaka mmg org papar bha.. hihi
sapa kak??kirim salam hehe

owhh mana tau kkak di smjg lakat hihi

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …