Skip to main content

[ LULLABY ME please...Dear Juliet ]

Mata sangat segar ketika ini ahaksss
opsss 20082010 dah today..
kejapnya masa berlalu kan?
haizzz..tak dapat bayang nasib diri
pada masa akan datang..

perjalanan hidup segalanya tercatat
dalam ruang ni since Disember 2008
So if dipanjangkan umur..
bila saya dah jadi somebody one day
saya ada kenangan yg disimpan
di dalam ruang ini =)

At least ada secebis kenangan
tentang saya buat kamu (^__^)v
Ok its time go to bed baby hehe
Lullaby me please :P



You can rest easy tonight
everything is gonna be alright,
i promise
go to sleep and dream of me tonight
everything may not be perfect,
but at least we tried

so tonight
sweet dreams and sleep tight
i've been trying so hard,
can't get you out of my mind
and if this is how it has to be,
just promise you won't forget me
and i'll leave you with this lullaby tonight

i know that this hurts you,
it hurts me too
i wish there was something
i could do to make it easier for you
sometimes it's tough,

too soon to call it love but i wanted to
yeah i wanted to,
but it's too late now to say all
the wonderful things that i thought of you


Lullaby
by Dear Juliet

DOWNLOAD SONG


*Selamat Malam Kamu
thanks 4 everything (^__^)*




sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

eyana ~_* said…
cik syaza, muuahhhhh...like this post..hehehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …