Skip to main content

[ Happy Birthday My Mak ]

Happy Birthday Mak !!! (>__<)
4 Ogos lepas bestday my mak..
Oleh sebab aku belom kerja dan always terperuk
dalam rumah tak jalan mana2..
jadikk xda hadiah :P

So malam bestday nya tu my bapakk
treat all of us pergi dinner kat luar
so yummy !!!
Lets see it ngeee ❤


Untukmu Mak hihihi
buruk sungguh anakmu lukis :D





Sebelum mamam kita pilih dulu lauk2 hihi

sila pilih jangan geli geli ekkk..ekekeke

Santapan sederhana utk family yg sederhana (^__^)v

Ok jom makan semua!!!
serangggggggg hihi

Okaiii finishhh licin semua..
tak baek membazir kohhh hihi
Alhamdulillahhh kenyang :D




Psssttt: dulu masa besday saya..
boss masa praktikal belanja saya makan hehe


sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

cik Nemo said…
makan sesaje..heheh~

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …