Skip to main content

{Cuppycake yg xberapa nak jadikk tapi nyaman jugakklahh..chez tu ngn stroberi flava hihi}

Bangun pagi gosok gigi
Cuci muka dan andikkk
Terus pegi dapor niat nak breakfast
tapi tukar plan buat cuppycake hahaha

ni bukanlah cuppycake seperti yg ada di pasaran
ni bukanlah cuppycake yg kebabommm3
ni bukanlah cuppycake yg lawa2 mcm korang punya
ni sekadar cuppycake meluah rasa wakaka
apa2 jak laaa..

Cuppycake dua rasa..
Marah tapi suka wakakaka
bengong suda ownernya ni
layannn..
|
|
|
|
V


Yg colour white tu adunan cheese.
Yg colour pink tu adunan srawberi.
Bagi gabung jekk then bakar kt oven..malatoppp!!!

Tadaaaa...siap dahh!!!
Cuppycake yg tak berapa nak lawa tapi nyaman (>__<)
Biarpun tidak mendapat apa2 komen lepas diMMS
tapi xpalah...uhuksss :(
habis jugakkk dimakannn oleh seisi keluarga ~

Kari Ayam........nyummmmmm3
Bukan saya yg masak..saya tidak pandai masak haha
ok la tu jujur kan :D
bOo yg masak..dia hantar untuk lunch tadikk
thanks dear ngeeee :')

next entry kita continue dating lagikk ek (^__o)




sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

Amni said…
Sapa masak? Serius...
meniti senja: nahh ambikla hehe
amni: masak yg mana satu?kek ka ayam kari?
beLLa said…
okla tuh. cute je.
drpd aku xrety wat. ;pp

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …