Skip to main content

= Go Go Go 4 the gold SUKMA Melaka baby boy =

Sementara i cekk tiket ni..
i nak wish GOOD LUCK to our baby boy
AFI ALI !!!!
Go Go Go Go for the GOLD dear hehe

Your sis kan ke Melaka but last minit
booking tiket..hmm mahal tiket lai huhu
but wait lagi la ni manatau ajaib
pandai murah price nya hihihi mun jak kan :P

Apa pun, do your best ok?
menang kalah belakang cerita k
Ok jom tengok bakat si cilik ni terjun air hihi
sori fi, kamek ambik gambar kitak kt FB :P






Yeahh my cousin..Afi Ali
his sister is my cousin hahaha
samalahh tu kann :P

I dunno ia with who hihihi

Ni masa ia join tournament bibp-eaga d KL if xsilap..
ok la tu hehe

Ia paling kecik aku rasa join Sukma Melaka kali ahh
hahaha..terjun bagus2 ok..jangan terpecik banyak sangat :P

Even u swim wakil your country
but we still 1Malaysia bah kan fi??hehe
his mum & sis told, Afi ada kena interview kat TV1
riuh kali ahhh hehehe..cali2
Doakan my cousin ok (^__^)

sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Comments

wawa syaida said…
hope your cousin menang ok...
chaiyo!! chaiyo!!! *___*
hope so..thanks wawa ^_^
FyZa said…
chaiyok2! harap2 cousin u mng k..=)
thanks fyza hehe cayokkk for him !

meniti senja:yup berbakat ni swimming hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …