Skip to main content

[ fesyen gendong baby comel !!! ]

Salam to all my readers (^__^)
baru jek post entry tadi kan..post lagikk ni
tadi tengah sedap2 layan lunch
terkesima jap tgk WHI hikhikhik

Fesyen Gendong Anak !!
auchhh sweet lahh kamu kamu hehe
nampak comel okey
fesyen gendong baby ni actually dari zaman
nenek moyang kita lagi

tapi sekarang dh dimodenkan lagikk
alalala sweet sangat hehe
aisehhh aku pulak teruja padahal
belom ada anak kot :P

credit: WHI TV3

model dalam rancangan Wanita Hari Ini tadi
ngeeeeeee comel kan gendong baby :P

so now kepada ibu2 di luar sana..
gendonglah anak2mu hehe senang buat keja kan
xlah penat tangan dukung baby yg berat2 sihat2 tu
utk details lagi pasal gendong2 ni
sila klik info kat sini Berita Harian : Teknik Gendong Bayi


OnLy SutEra,



Bookmark and Share

Comments

bagus la...
xlenguh tgn dah...
hehehehe...
aahhh hehe..senang keja ibu2 skrg
dunia dh modennn
ui..
napa tiba2 entry pasal gendong2 anak ni yan??

hehehe
hahaha ndak bah kak..comel pulak sy tgk td d tv..tu la tu..kui3
fatin said…
hehe..comel cara gendong baby tu..
senang ibu2 nak buat keja dan tak lenguh tangan..sweet :D
yaa..betul tu fatin..hehe
sweet kan ^^

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …