Skip to main content

Tahniah Ustaz dah keluar buku Senjata Penuntu Ilmu

alhamdulillah wa syukurillah :)
i juz wanna say TAHNIAH 2 my uStaZ ~
lasly ustaz bjaya gak c finish usaha ustaz slama ni..
im vry prOud having teacher like ustaz..hehe
buku kt bwh ni laa hasil titik peluh ustaz ku slama ni..
fuyOo lma suda ni ustazku impikan..
dl time d kls balaghah time f6..dia sll ceta psl buku doanya ni..
ustaz ku ni s0rg yg baek sgt..plg memahami studentnya :)
plg femes ni d smakk hihii
wahhhh wndu ehh ngn smakk..huhu


haaaa...gmbr bdk kecik kt cover buku ni...kiutkan??
ni la permata hati my ustaz :)
ank 1st ustaz yg nkL tp c0mel hehe
dl lau ustaz pg surau bg kuliah ka or slt bjemaah..
ustaz mst bw isteri & anaknya..
kdg2 lucu gak kmi cz anknya sgguh noty wOo..
bygkan time ustaz tgh bg kuiah mgrib..
bulih2 anknya 2 bt kecoh kt dpn hihi..
very cweetmemory uhukSs

yeyeye..lasly dpt gak beli my ustaz pya buku..hehe
dr sem lps lg tempah tp br dpt td :)
0k gak pengisiannya..byk doa2 & mcm2laa..
bila bc kan..teringat ustaz pya nsht dl dlm kls sll..huhu
0whh yaa plg ku ingat & pgg smpai skg kan..
ustaz ku ni sll pesan..MINDSET 2 penting in our study..
mana nda..kmi sll mgeluh ckp balaghah ni susa la itula inila huhu
tp mmg susa bahh actly..arabic kui3
tp ustaz ckp..set kt otak kmu "BALAGHAH SENANG"
insyaAllah jd senang tu bilangnya hihi
banar 2 bilang ustaz..sO pa2 jak la hal kan aku mst c set d mind yg bnda 2 senang & xsusah..lau kmu xcaya..kmu try laaaa :P
tp jan plak jus bharap tp nda brusaha..slh plak 2 huhu
papOn ustaz..tahniah :)
bgga sy jd anak murid ustaz hehe

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …