Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2009

KALIMAH CINTA

Wanita, kereta dan hiasannya...

Kali ni saya nak bercerita mengenai 2 senario berbeza; berkenaan dengan wanita, kereta dan hiasannya. Kebanyakkan wanita mempunyai kereta, kebanyakkan wanita suka menghias kereta, tetapi apakah buruk dan baik disebaliknya.

Senario 1
Saya mempunyai sebuah kereta comel yang memang comel, iaitu Kancil. Dan sebagai wanita, tak dapat nak dinafikan, sememangnya perempuan gemar menghias kereta. Begitu juga dengan saya. Dalam Kancil saya yang comel itu, memang dipenuhi dengan anak-anak patung kegemaran saya. Ada set couple Hello Kitty Mc Donald, ada Lion King, ada Pooh, ada Tweety dan ada beberapa ekor lagi anak patung yang menjadi penumpang saya didalam kereta. Kena pulak, Kancil jarang diguna ketempat lain, sekadar ke tempat kerja saja; jadi tak kisahlah, penuh dengan anak patung. Bila memandu tu, terasa macam kat Toys r us pulak!!
Minggu lepas, saya kepasar dengan Kancil comel. Setelah selesai menbeli-belah, tiba masa saya nak memasukkan barang-barang kedalam kereta, entah dari mana muncul …

Tahniah Ustaz dah keluar buku Senjata Penuntu Ilmu

alhamdulillah wa syukurillah :)
i juz wanna say TAHNIAH 2 my uStaZ ~
lasly ustaz bjaya gak c finish usaha ustaz slama ni..
im vry prOud having teacher like ustaz..hehe
buku kt bwh ni laa hasil titik peluh ustaz ku slama ni..
fuyOo lma suda ni ustazku impikan..
dl time d kls balaghah time f6..dia sll ceta psl buku doanya ni..
ustaz ku ni s0rg yg baek sgt..plg memahami studentnya :)
plg femes ni d smakk hihii
wahhhh wndu ehh ngn smakk..huhu

haaaa...gmbr bdk kecik kt cover buku ni...kiutkan??
ni la permata hati my ustaz :)
ank 1st ustaz yg nkL tp c0mel hehe
dl lau ustaz pg surau bg kuliah ka or slt bjemaah..
ustaz mst bw isteri & anaknya..
kdg2 lucu gak kmi cz anknya sgguh noty wOo..
bygkan time ustaz tgh bg kuiah mgrib..
bulih2 anknya 2 bt kecoh kt dpn hihi..
very cweetmemory uhukSs
yeyeye..lasly dpt gak beli my ustaz pya buku..hehe
dr sem lps lg tempah tp br dpt td :)
0k gak pengisiannya..byk doa2 & mcm2laa..
bila bc kan..teringat ustaz pya nsht dl dlm kls sll..huhu
0whh yaa plg ku ingat & pgg s…