Skip to main content

SNOW WHITE CASTLE AT 1BORNEO

THANK YOU 2 ELSA 4 de yUmmy c0keLat :)
h0h0 meWi kEriSmEs..ermm bru jak ni plg dr jLn2 p 1B td..sma2 durg shila a.k.a lala hehe..durg p suping2 lerr..yawww ku buwink tgk 2 1B tp lau da usin nda buwink lerrr hihi..td b4 g 1B, bw c alin g jln2 d ums dl..c nmpk dia u yg chantek ( chantek kerrr???hihi )..naaa cian plak nada c elsa ikut ahh..pap0n THANX ELSA bg 2 c0klat s0dap :) durg masi lg jln td,mlsku j0in lg ya tah ikt bpa plg dl sma zul,afi,uncle mhli n mak munah hehe..a0k aaa lupa m0 c ceta,td bpa aaa t'lggr anak kucing kmi...ad0ii ciann :( mati trus nii..dh ajalkan..suda la td durg c kubur..cian kembarnya nada kwn main hehe..yawww pa bah ku m0 ceta ni sbnrnyaa aaa??ermmm iyaa td kan da sn0w 2 dlm 1B..chantek niii hehe..bknla sn0w bt0l2 bh..cam buih2 sbun laa tp its l0ok like SNOW..hehe..bahh mlsku kan bcel0teh lg,tgk jak gmbr2 d bwh aaa :P

ni castLe chantek kan??hehe..xmas kan kmrin,2laaa da ni bnda suma..da sn0w tp xnmpk hehe..0whh ya kan my kwn baek smbut xmas plak kmrin c david sma c ryas..camat ri natal fren..hihi..bla ku tgk ni castle cam ceta fairy tale ni..yg hepi ending 2 baaa :P
ni jak gmbr yg ada..tgk laa aaa chanteknyaa ni castle..hihi..aku teda bgambar plak time ni..lau slalu aku la ratu gmbr haha..tp supan ku cz jln2 sma durg..x ku pndai kan bgmbr..if sma geng2ku bru tah dtg gianku kan bgmbr wahahaha..lau c shila bc ni mst c ktwa aku wakakaka..uwekkkk :p

yahhhh its time 2 mamam2..uncle ali cpen kfc ni lunch..thanx yahh..c afi jak laa yg dpt ku gmbr 2 p0n pas dh suma ayam kmi bedal kui3..syiuk juak laa arini even ujan plakk kan..rahmat bah hee ~ bah suk jln tah lg kmi 2 tp xtaw lg ke mana..bw durg shila ni jln2 mkn angin d sbh..lma suda durg nda ke cni kan..tp ciann cz nada elsa sma nene lamp0h ikut..nene skt kan..2la psl..h0pe ia cpt smbuh :) 0kaiiilaa..ni jak la kmk m0k share st0ry arit0k..aikss tkr bhsa la plakk 0ppss c0wi hihi :D
daaaaaaaaaaa muaaxxxxxx!!!!

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …