Skip to main content

Doa Seorang Kekasih

"lamBanG cinta sEjati....jaBaL RahMah"

Oh Tuhan seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku tercipta untuk diriku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan

Ya Allah ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku Yang Maha Pemurah
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa

Ku pasrah kepadaMu
Kurniakanlah aku
Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku
Supaya dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engaku redhai

Ya Allah ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku Yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engkau biarkan ku sendiri

Agarku bisa bahagia
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkanlah yang telah patah
Ku inginkan bahagia
Di dunia dan akhiratPadaMu
Tuhan ku mohon segala……
I don’t want this moment to ever end
Where everythings nothing without you
I’ll wait here forever just to, to see you smile
’Cause it’s true, I am nothing without you
Through it all, I made my mistakes
I stumble and fall, but I mean these words

I want you to know
With everything I won’t let this go
these words are my heart and soul
I’ll hold on to this moment you know
’cause I’d bleed my heart out to show
And I won’t let go
Thoughts read unspoken, forever in doubt
Pieces of memories fall to the ground
I know what I didn’t have so
I won’t let this go’Cause it’s true,
I am nothing without you

All the streets where I walked alone
with nowhere to goI’ve come to an end
I want you to know
With everything I won’t let this go
these words are my heart and soul
I’ll hold on to this moment you know
cause I’d bleed my heart out to show
And I won’t let go

In front of your eyes, it falls from the skies
When you don’t know what you’re looking to find
In front of your eyes, it falls from the skies
When you just never know what
you will find (what you will find)

I don’t want this moment to ever end
Where everythings nothing without you
I want you to know
With everything I won’t let this go,

these words are my heart and soul
I’ll hold on to this moment you know
cause I’d bleed my heart out to show
And I won’t let go (I want you to know)
With everything I won’t let this go
these words are my heart and soul
I’ll hold on to this moment you know,
’cause I’d bleed my heart out to show
And I won’t let go

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …