Sunday, May 01, 2016

INILAH AKIBATNYA LAMBAT BAYAR DOMAIN


Assalamualaikum & Hello !
Untuk makluman, nama untuk domain suterakasihyann.com sudah tidak aktif lagi untuk blog ini semenjak bulan lepas. Inilah akibatnya lambat bayar domain blog sendiri. Suka sangat tangguh-tangguhkan pembayaran, lepas tu lupa ! Lepas tu, domain pun dijual ! Padahal Bro Framestone dah pesan awal-awal dulu, cepat2 byr domain, kalau tak nanti domain kena jual..haaa kan dah kena ;'(

Akibat kekangan masa yang teramat sibuk, blog tersayang pun terabai sangat lama, kesian. Alhamdulillah dengan rezeki yang baik untuk tahun 2016. Insha Allah, nanti ada masa saya kongsi ya. Apa-apa pun, sedih domain suterakasihyann.com bukan milik saya lagi, domain tu sangat terbaik untuk tabung nuffnang saya sebelum ni bah, uwaaaaaa !!!!!! Okey lah, bye2 

Anda sedang membaca artikel INILAH AKIBATNYA LAMBAT BAYAR DOMAIN dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2016/05/inilah-akibatnya-lambat-bayar-domain.html
Semoga artikel INILAH AKIBATNYA LAMBAT BAYAR DOMAIN ini dapat memberi manfaat untuk semua.

1 COMMENTS:

Mario said...

tak boleh transfer ke blog ni ke?