Wednesday, October 14, 2015

BLOUSE MURAH


Blouse adalah antara fashion item paling penting dalam almari pakaian seseorang wanita.Tahukah anda terdapat pelbagai cara untuk menggayakan blouse sama ada dengan memakaibutang sepenuhnya, masukkan ke dalam seluar atau skirt, ikat di hujungnya atau paling mudah biarkannya begitu sahaja. Pemakaian blouse yang betul dapat membuatkanseseorang lebih menawan namun tetap kasual yang trendy – bergantung dengan cara andamenggayakannya. Namun untuk blouse Muslimah lebih sesuai jika ia dibiarkan lepasdipadankan bersama Muslimah bottom pilihan anda sendiri seperti seluar jeans, skirt labuhataupun seluar panjang.

Anda boleh gayakan blouse kegemaran anda mengikut stail trend fesyen terkini. Cuba padankannyadengan skirt labuh untuk berikan gaya penampilan yang lebih sofistikated. Bagi menambahkanelemen yang lebih chic, gunakan clutch serta sepasang heels berwarna hitam. Ini akan membuatkananda menjadi tumpuan di khalayak ramai! Selain daripada itu anda boleh memakai aksesori ringkas seperti seutas rantai leher panjangkeemasan atau yang mempunyai detail seperti manik-manik berkilauan untuk menambahkan lagikeserian ke atas persalinan anda.


Contoh BLOUSE MURAH yang terdapat di website membeli belah terkenal atas talian.

Saya percaya baju yang cantik dan padan dengan tubuh mampu memberikan inspirasi,keyakinan dan keselesaan buat seseorang. Di luar sana ada begitu banyak pakaian wanitaterkini yang boleh didapati namun blouse masih menjadi antara pilihan kegemaran saya. Adakah anda tahu bahawa blouse telah menjadi antara produk fesyen pilihan ramai wanitaselama beratus tahun dan kini menjadi antara item fesyen wajib dalam setiap koleksi wanitaurban sejak zaman 1980-an lagi. Kini koleksi blouse murah terkini adalah antara pakaian yang paling penting untuk wanita. Mempunyai baju blaus mampu memberikan sentuhanyang lebih feminine ke atas koleksi baju.

Blouse murah wanita dinamakan kerana rekaan potongannya yang longgar dan banyakwanita yang menyukainya kerana ia adalah antara fashion top yang menyerlahkan sifat feminine mereka. Koleksi blouse murah terkini diperbuat daripada pelbagai bahan fabrik bermutu tinggi. Ketika memilih ada beberapa faktor yang anda harus utamakan sepertipotongan, warna dan juga stail baju blaus tersebut bergantung dengan jenis bentuk badananda bagi mendapatkan persalinan yang selesa.


Masih tercari-cari BLOUSE MURAH? Dengan teknologi zaman moden sekarang dengan kecanggihan internet, semuanya hanya di hujung jari anda. Tiada masa nak ke shopping mall? Tiada kenderaan nak pergi beli blouse? Blouse dijual dengan harga mahal di sekitar tempat tinggal anda? Alamak, tiada blouse cantik nak pakai pergi dating? Senang saja, cepat serbu di Zalora Malaysia sebelum blouse murah yang cantik-cantik dikebas orang lain hehe!!

Anda sedang membaca artikel BLOUSE MURAH dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2015/10/blouse-murah.html
Semoga artikel BLOUSE MURAH ini dapat memberi manfaat untuk semua.

0 COMMENTS: