Saturday, June 13, 2015

HAPPY BIRTHDAY TO ME 7 JUNE 2015


Assalamualaikum dan hello readers,

HAPPY BIRTHDAY TO ME !! Oyeahhhh saya dah 28 tahun huhu..Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas di muka bumi Allah Taala, masih diberi peluang untuk bertaubat dan terus melakukan amalan kebaikan mengumpul pahala sebagai tiket ke Jannah Allah Taala, Insha Allah..Amin Ya Rabb. Bertuah rasanya orang yang birthday tengah tahun, sebab masa tu cuti sekolah, biasanya cuti sekolah, pergi bercuti pulang kampung atau pergi bercuti ke majlis perkahwinan keluarga. Cuti sekolah saja peluang orang untuk berkumpul bersama keluarga dan pergi bercuti. Cuti sekolah tengah tahun 2015 kali ni, kami sekeluarga pulang bercuti ke Kuching sebab sepupu kahwin. Kalau cuti sekolah pertengahan tahun 2012, majlis perkahwinan sepupu di Brunei, celebrate birthday di sana. Tahun ni, dapat surprise birthday di Kuching pulak hehe. Macam biasalah, tak tau nak bagi reaksi muka macam mana bila dapat kejutan happy macam tu haha..mampu senyum lebar sajalah. Thanks my beloved cousins, you've made my day !

Thanks aunt rose bagi hadiah instant shawl & cute perfume hehe. Thanks aunt nor berik tudung juak, sik sempat ambil gambar heee..thanks uncle arif belanja note hundred kwang3.

Thanks #A7sisters my sisters, bagi Tupperware Hello Kitty, you guys so sweet haha. Tak pernah terlintas di fikiran dapat hadiah secomel ini, pink lagi tu hehe. Thank you so much !

Thank you so much my best partner in crime my crazy shopping partner, Farid Edros for the LC, kau selalu fulfill my wishlist, taun lepas Jelly Bunny, this year LC..i think, sik pernah cerita pun my wishlist arah kau kan? haha!! Boringggg kau sik datang Kuching, kami have fun kali ahhh haha sasak kau tuhh?? Wait kami dtg ke Brunei hujung tahun wedding si Elsa :P

Thank you so much my sisters #AJsisters & Aqil for the sweet ice cream birthday cake ! Nyaman kek ya ehh, first time dapat kek aiskrim on my birthday haha kesian ehhh..thanks Amy for the cute coach..sik pernah terfikir akan dapat barangan coach, even sendirik pun sik pernah terfikir nak beli barang coach sebab sik mampu hihi..thank you so much my !!


Last but nit least, thank you so much #A7sisters belanja makan malam kami semua hehe..thank you #AJSisters with Aqil and his babah for the surprise birthday cake !! Kamek sayang kitak semua banyak-banyak !! Best nya mun dapat bekumpol agik ngan sepupu sepapat lagik, sidaknya jak adik beradik perempuan yg kmk ada :') Thank you juga kepada family, sahabat handai dan kamu semua yang wish dan doakan saya, thank you mucho mucho !! Love always :)

#NOTAKAKI: Belum buka lagi video, nantilah tunggu mood, baru buka, tqsm sbb ingat :]

Anda sedang membaca artikel HAPPY BIRTHDAY TO ME 7 JUNE 2015 dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2015/06/happy-birthday-to-me-7-june-2015.html
Semoga artikel HAPPY BIRTHDAY TO ME 7 JUNE 2015 ini dapat memberi manfaat untuk semua.

3 COMMENTS:

cik hani said...

hepi belated birthday..canteknya bekas hello kitty. berkenang la pulak.. hehehe..
anyways..kek tu Nampak sdap..

Lea IsNawi said...

hepi besday yann :)

Dhiera nadhirah said...

happy belated bday yann.
selamat berpuasa