Sunday, February 15, 2015

MAGGI KARI TERBAEK !!


Assalamualaikum dan hello readers !
How are you my dear readers? hehe. Macam biasa, lama tak update. Kebetulan ada masa nak cek keadaan blog dan perkembangan semasa Nuffnang. Eh, lama tak update pun, Nuffnang baik hati bagi CPUV Campaigns , thanks Nuffnang ! Terima kasih MAGGI sebab percaya dengan potensi blog ini untuk mengiklankan Maggi Kari- Curry Festival semenjak 10 Febuari 2015 hingga kini. Diharap blog ini akan dapat membantu mempromosikan MAGGI dalam carian enjin atas talian. Win-win situation bah kan hehe. Di rumah, wajib ada Maggi Kari, rasa tak lengkap almari dapur tu kalau tiada Maggi..betul kan??


Sempena meraikan Chinese New Year tidak lama lagi, 19 Febuari 2015 akan datang (Tahun ni tahun Kambing tau, saya tahun Arnab hehe), jom sama-sama cuba resepi yang dikongsikan dari Maggi. Manalah tahu, air tangan kita masak maggi kari kali ni lebih sedap mengalahkan masakan mak kita hehe. Nak tahu tak kenapa Maggi Kari menjadi kegemaran pilihan nombor satu rakyat Malaysia dari dulu hingga sekarang? Sebab, Maggi Kari menggunakan cili sebenar, bukan kari semata-mata tau! Selain itu, dicampurkan dengan 12 rempah terpilih yang ditumbuk halus dengan cara yang betul agar memberi rasa dan aroma yang cukup menyelerakan! Akhir sekali, kesemua campuran tersebut dimasak dengan api yang sederhana dalam jangka masa yang agak lama supaya orang kata, pecah kesemua rempah ratus yang ditumbuk halus dan dapat memberi rasa yang pergghhhhh, tu yang buat kita ketagih nak makan Maggi Kari hehe.

Untuk maklumat lanjut, kalau-kalau kamu nak tahu resepi istimewa dari Maggi Kari, jangan lupa terjah laman web MAGGI MALAYSIA di --->  http://www.maggi.com.my/

SELAMAT MENCUBA !! :)

TAG: MAGGI KARI, CURRY FESTIVAL, MAGGI MALAYSIA, NUFFNANG MALAYSIA, CPUV CAMPAIGN, BE NUFFNANG, BUAT DUIT DENGAN BLOG, IKLAN BERBAYAR, RESEPI MAGGI KARI, MAGGI PALING SEDAP

Anda sedang membaca artikel MAGGI KARI TERBAEK !! dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2015/02/maggi-kari-terbaek.html
Semoga artikel MAGGI KARI TERBAEK !! ini dapat memberi manfaat untuk semua.

2 COMMENTS:

Dhiera nadhirah said...

tahniah2. tapi nak makan megi ni kena celur dua kali maggi tu baru lah lebih sihat dari celur sekali

zaiton niezam said...

Maggi mmg sedap x jemu