Tuesday, May 20, 2014

HOLLA BLOG?

Assalamualaikum dan hello my dear ! :)

Sebenarnya aku ada baaaaanyak benda nak kongsi. Sangatlah banyaknya. Terlalu banyak sampai aku tak tau nak mula macam mana? *sigh* Memandangkan kekangan masa dan terlalu penat, memang tak larat dah nak bukak laptop segala, tapi online kat phone rajin pulak, yalah di hujung jari ja pun? Aku nak kongsi pengalaman baru since dah kerja, ala kerja biasa ja, kerja sambil ambil pengalaman sebelum melangkah ke alam berkaitan haha bunyi interesting sangat !! Lepas tu, nak kongsi pengalaman pergi PAC SPA untuk jawatan Pegawai Penerangan S41. Isshhhh banyak sangatlah. Tunggu ja la update nanti, k? Harap2lah hujung minggu ni tiada aktiviti sosial huhu. Tapi, plan hujung minggu ni nak buat biskut. Tengoklah nanti kalau rajin update blog, bukan ada orang nak baca pun haha. Tapi, kongsi pengalaman PAC tu mestiiiii, nanti k? Bye. Mau sleeping beauty ! :)


Anda sedang membaca artikel HOLLA BLOG? dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2014/05/holla-blog.html
Semoga artikel HOLLA BLOG? ini dapat memberi manfaat untuk semua.

2 COMMENTS:

zarulfarhana said...

ehh ada ja org nk baca kalau pos...

Amy Nbip said...

wah,tahniah yan...ko keja dmna???