Friday, February 07, 2014

HELLO 2014 !! APA AZAM BARU?


Assalamualaikum & hello readers!

Erkk..2014 sudah kan? Urm, hampir 5 bulan blog tidak di update. Tahniah kepada diri sendiri huhu. Alhamdulillah, baru habis kursus menjahit selama 6 bulan anjuran Jabatan Belia dan Sukan Negeri Sabah. Kursus Seni Kreatif Jahitan. Konon, bila habis kelas menjahit sebelah pagi, habis menjual di kantin sebelah petang, konon-konon nak update blog sebelah malam. Memang tak lah, sebab penat huhu. So, memang banyaklah cerita yang dipendam, gambar melambak dalam file, semua tu tak sabar nak 'menonjol' kan diri dalam blog ini hehe. Fuhh, sekejap masa berlalu, bulan Disember 2013 yang lepas tu, genap umur blog ni 6 tahun, apa? 6 tahun??? Are u serious Yann? Oh tidak, sik sangka kmk ehh blog kmk tok dah lamak idup walau makin lamak makin jarang update, kesian ko bahh :')

Azam baru 2014. Apa azam baru? Ehem, dah masuk bulan Febuari bulan cinta kekonon, baru nak cerita pasal azam? Macam biasa, ayat klise, menunaikan azam tahun lepas yang tak tertunai-tunai..dan juga sure la ada azam baru. Umur dah semakin meningkat, semakin bertambah, usia yang bila orang sentuh bab kawen & kerja, yang boleh tetiba feeling ko rasa sentap. Jadi, azam baru diri ini, mau cuba, ehh bukan cuba, cuba tu macam orang tidak yakin diri sendiri bah kan..mau cuba, nahh cuba lagi..memang tidak akan lari perkataan 'cuba' bila mau buat sesuatu. Okey lah, biar azam baru tersemat di dalam hati sendiri, nanti bila azam tu tak dibuat, kau ejek pulak hehe.

Okey lah, next time kita chit chat lagi. Maklumlah, busy woman !

Tag: MESIN JAHIT, MESIN JAHIT HELLO KITTY, HELLO KITTY LOVERS, KURSUS JAHITAN, KURSUS MENJAHIT, BLOG SUTERAKASIHYANN, GAMBAR MESIN JAHIT, GAMBAR MESIN JAHIT HELLO KITTY, KURSUS SENI KREATIF JAHITAN

Anda sedang membaca artikel HELLO 2014 !! APA AZAM BARU? dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2014/02/hello-2014-apa-azam-baru.html
Semoga artikel HELLO 2014 !! APA AZAM BARU? ini dapat memberi manfaat untuk semua.

1 COMMENTS:

Acepinjaman said...

Bagus la ada azam baru tahun baru..good luck..