Friday, August 02, 2013

KEK RAYA 2013 - KEK RAYA TERKENAL

Assalamualaikum dan hello readers,
Banyak-banyak jenis kek, kek-kek di bawah ni antara kek yang jadi pilihan ramai. Terutama kek coklat dan kek cheese. Kau letaklah seacuan sekalipun atas meja, confirm habis punyalah ! Kalau kek lapis Sarawak, jangan cakaplah, sangat laku dan kek paling famous di musim Hari Raya. Bukan saja sebab keunikan dan kekreatifan lapisannya, rasanya pun sedap. Okeylah, pendek cerita. Jom tengok senarai kek raya pilihan 2013. Resepi kek-kek tersebut, boleh didapati dalam carian Google. Kalau malas baca, boleh tengok dalam Youtube hehe.

Kek Coklat Moist
sumber: Mudah.my

Kek Cheese (Kek Keju)
sumber: maklangazie.blogspot.com

Kek Lapis Roll Bercorak
sumber: www.olx.com.my

Kek Lapis Sarawak

Kek Roll Brunei
sumber: wonder-cafe.blogspot.com

Kek Tapak Kuda
sumber: hasfiqenterprise.blogspot.com

TAG: KEK LAPIS SARAWAK 2013, KEK LAPIS SARAWAK SEDAP, KEK COKLAT SEDAP, KEK CHEESE, KOLEKSI KEK LAPIS SARAWAK, KEK TAPAK KUDA COKLAT, KEK ROLL BRUNEI, KEK PALING SEDAP, KEK RAYA, KEK RAYA PALING FAMOUS, KEK RAYA TERKENAL, KEK RAYA MURAH, KEK RAYA PILIHAN

Anda sedang membaca artikel KEK RAYA 2013 - KEK RAYA TERKENAL dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2013/08/kek-raya-2013-kek-raya-terkenal.html
Semoga artikel KEK RAYA 2013 - KEK RAYA TERKENAL ini dapat memberi manfaat untuk semua.

3 COMMENTS:

Nurzakiah Hanum said...

banyaknya

ma ❥ said...

kek haha sedap nye tengok kek2 ni nak2 time awal pagi cam ni puasa pulak tu kan...hehe

dear xila said...

oke oke ni penemuan baru! kek tapak kuda dgn roll srwk tu tak penah tau!! *nanges

slmat hari raya aidilfitri SKY!
Maaf zahir batin :)