Thursday, August 01, 2013

INTERNET TANPA HAD KETIKA RAYA BERSAMA HOT TIKET, 500MB ONLY RM15 FOR 15 DAYS !!

Assalamualaikum dan hello readers,
Memandangkan sudah terbiasa dengan adanya Wifi Streamix di rumah, online sepanjang masa, tak reload telefon pun, tiada masalah sebab membazir saja bagi seorang penanam anggur, tiada siapa jugak nak SMS & calling2. Esok lusa nak berangkat dah pulang ke tanah tumpahnya darah untuk beraya bersama keluarga besar mak. Jadi, no wifi..arghhhh. Kebetulan nampak iklan promosi raya dari Hotlink. Wowwww ada tawaran yg melegakan hati, jadi lepas ni kena cari hot tiket internet di kedai berdekatan !

Oyeahh..zaman moden sekarang, tak lengkap kalau handphone tak dapat nak main internet. Suka sangat bersosial di laman sosial. We Chat, LINE, Kakao Talk, Whatsapp, Viber, Instagram, Twitter, Blog, Facebook, Tumblr dan macam-macam lagilah. Lagi-lagi musim perayaan ni, nak snap snap candid candid pastu upload kat instagram. Tak main dah upload kat Facebook haha. Woahhh tengok iklan Hotlink tu, 'Kini anda dapat internet tanpa BIMBANG dengan Hot Tiket, layari tanpa had'. Wahhh !

Apa? 500MB untuk 15 hari hanya RM15Tiada Caj Ekstra? Tanpa caj tambahan selepas melebihi kuota? Betul ni? Tak tipu? Pasti line internet tak ciput macam siput baby, eh? Awas ya kalau tipu, 'tamo' kawan tu kalau tipu-tipu hehe

Sebab tu lah mak suka sangat dengan Hot Tiket Hotlink, dah lah jimat SMS & calling, save budget, lepas tu dapat tebus ayam KFC ! Haaaahhh..memang tak rugilah. Sebelum ada promosi raya ni, sebelum-sebelum ni, Hot Tiket tu memang mak selalu beli, kadang-kadang Hotlink bagi free internet sehari dan tebus Pizza Hut. Tapi, Hot Tiket ni susah nak jumpa sebab laku sangat macam pisang goreng panas huhu. Jadi, jom cari Hot Tiket Hotlink ! hehe. Maklumat lanjut di website Hotlink.


TAG: HOT TIKET HOTLINK, PROMOSI HOTLINK, HOTLINK OFFERS, PELAN INTERNET MURAH, PAKEJ INTERNET MURAH, INTERNET TANPA HAD, INTERNET MURAH, TALIAN INTERENT LAJU, TEBUS KFC HOTLINK, TEBUS PIZZA HUT HOTLINK, FREE INTERNET, TELEKOMUNIKASI, TALIAN HANDPHONE MURAH, MAXIS OFFERS, IKLAN HOTLINK

Anda sedang membaca artikel INTERNET TANPA HAD KETIKA RAYA BERSAMA HOT TIKET, 500MB ONLY RM15 FOR 15 DAYS !! dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2013/08/internet-tanpa-had-ketika-raya-bersama.html
Semoga artikel INTERNET TANPA HAD KETIKA RAYA BERSAMA HOT TIKET, 500MB ONLY RM15 FOR 15 DAYS !! ini dapat memberi manfaat untuk semua.

3 COMMENTS:

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
Salam ramadhan ke 23
singgah sini pagi ni :)

Zuan said...

I'm not maxis user

caraitternetan said...

senang sekali bisa berkunjung ke sini....saya suka blog ini ....banyak sekali artikel menarik di dalamnya.....saya tau dari teman saya....thanks sebeblumnya.