Wednesday, May 01, 2013

BERCUTI SEBELUM HARI MENGUNDI

Assalamualaikum dan hello my readers !
Entri autopublish. Sekarang ni aku pun tak tau di mana lokasi terkini masa entri ni di 'autopublish' hehe. Hanya entri pendek, kononlah pendek. Kami (yang dalam gambar di atas, baju oren terkecuali haha) akan berangkat meninggalkan lokasi terkini masing-masing menuju ke destinasi percutian bersama MALINDO AIRLINES TERCINTA. Siapa dah baca entri INI sebelum ni, mesti faham haha.

Yaaa..percutian ini dirancang dah lama, sebelum tarikh piliharaya diumumkan. Akibatnya, 'menderma' beli tiket pulang dua kali. Satu 'hangus', satu lagi 'masak'. Tak faham? Tak payah faham. Oyeahhh...banyak insan tersayang aku nak jumpa, cukupkah dalam masa 4 hari ni nak jumpa semua? Insya Allah, kalau ditakdirkan kita berjumpa, jumpalah kita semua. Pinjam kejap gambar JueHanie sebab kalau boleh, ada kesempatan mau jumpa gadis cantek bertiga tu juga, kebetulan Eva pun pergi bercuti ke sana. Yahooo ! Yang pastinya, mau jumpa dua cewek dalam gambar tu, Izza dan Nor.

Selamat Hari Pekerja kepada semua pekerja yang bercuti, 1 Mei 2013 ! Selamat bercuti, selamat merehatkan diri dan selamat mengundi :)

Anda sedang membaca artikel BERCUTI SEBELUM HARI MENGUNDI dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2013/05/bercuti-sebelum-hari-mengundi.html
Semoga artikel BERCUTI SEBELUM HARI MENGUNDI ini dapat memberi manfaat untuk semua.

7 COMMENTS:

dhiera said...

happy holiday!

Fairul Azmi said...

Cuti2 mengundi. Selamat bercuti

puteri kasih said...

selamat hari bekerja dan selamat bercuti :)

tenku butang said...

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tenangkan fikiran tak tau nak undi sapa ek..hehehe

Hanie Dew said...

weewitt...yann..miss u so much... bye yann comel.

xila dot said...

aritu g kl kan...wuaaa thn depan baru sy dpt ke sabah huhu