Wednesday, April 10, 2013

TARIKH HARI MENGUNDI PILIHANRAYA KE 13 TAHUN 2013


Tahniahlah...tiket flight pulang dari KL 5 Mei...hari mengundi pun 5 Mei 2013 arghhhh !! macam mana ni...hangus tiket dan terpaksa beli tiket baru lagi pulang awal :( MALINDO, kamu bagi tak aku nak tukar tarikh flight secara free? Tak, kan??? uwaaaaa !!

Anda sedang membaca artikel TARIKH HARI MENGUNDI PILIHANRAYA KE 13 TAHUN 2013 dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2013/04/tarikh-hari-mengundi-pilihanraya-ke-13.html
Semoga artikel TARIKH HARI MENGUNDI PILIHANRAYA KE 13 TAHUN 2013 ini dapat memberi manfaat untuk semua.

12 COMMENTS:

suri said...

salam. dah dpt 2 sms surh pilih undi meh heee.. mls nk layan..mana punya org le yg htr huuu..

faiezah yusof said...

Selamat mengundi

puteri kasih said...

la kesian..tarikh yang sama eh

Nurzakiah Hanum said...

:)

MaMa Rey said...

mari tunaikan kewajipan masing2..:)

[sutera kasih] said...

@suri: yaka? nsb baikk sy x trima sms camtu huhu

[sutera kasih] said...

@puteri kasih:
aahhh...sedih..dh beli td tiket baru, terpaksala..mengundi kan huhu

adzairdawati makdara said...

saya pilih mengundi

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhu..leh tukar kot..kih2..

Shuhaida said...

belum lg beli tiket balik kedah.. Agak2 ada x dorg nak sponser tiket balik mengundi? Dorg xnak bg citu extra ke? Jauh ni nak balik Kedah-KL... Penat2..

[sutera kasih] said...

@nuyui a.k.a miss YUI:
memang boleh tukar, tapi kena beli tiket baru yg lg mahal & byr penalti..sorry la..i g beli tiket kat airlines lain, murah ckit la tp tetap rugi huhu

[sutera kasih] said...

@Shuhaida:
sponser? bertuah badan kalau ada pihak yg nk sponser..now pun tgh 'buka mulut'..belum ada respon positif..sy nk tgk cara 'mereka' tangani masalah rakyat ni..mmg diakui bkn kita sorg punya masalah sedemikian, sy nk tgk benarkah 'rakyat diutamakan'

(cewahh ayat serius haha)