Thursday, February 21, 2013

FEREENA BEAUTYCARE

Fereena Beautycare. Entri ni bukan nak buat perbandingan dengan mana-mana produk ya. Tidak. Sebab saya pun belum pernah guna lagi ni (^__^)







sumber gambar-gambar : FEREENA BEAUTYCARE

*UPDATE : Entri ni bukan nak buat perbandingan dengan mana-mana produk, okey? Mereka nak meniru nama or packaging or whatever la, itu hak & urusan mereka yg berkaitan. Saya hanya berkongsi sesuatu yg menarik hehe. Mana-mana produk yg sesuai dengan diri kamu, teruskanlah. Mana yg tak sesuai tu, boleh berhenti, jangan salahkan produk atau owner produk. Salahkan diri sendiri, sebelum apa-apa pun, kita kena buat 'research' terlebih dahulu sebelum beli apa-apa, kan? Takkan lah main hentam saja. Kita kena ingat, setiap tindak balas dalam badan kita ni bukannya sama. Lain org, lain tindak balasnya. Cepat ataupun lambat atau tiada kesan langsung tu bergantung dengan kesesuaian sesuatu produk dengan badan kita. So, kesimpulannya, jgn cepat nak melatah atau nak salahkan org lain, belajar jadi seorang SABAR (^__^)

TAG: FEREENA BEAUTYCARE, LOTION RAMPING TERBAIK, LOTION KURUS, FEREENA V-SHAPE LOTION, KILANG FEREENA, FER'SKIN CAPSULE, VITAMIN C TERBAIK, SKINCARE,  LOSYEN BUANG LEMAK

Anda sedang membaca artikel FEREENA BEAUTYCARE dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2013/02/fereena-beautycare.html
Semoga artikel FEREENA BEAUTYCARE ini dapat memberi manfaat untuk semua.

6 COMMENTS:

~AmyLiana86~ said...

fereena ni sama dgn felinna ke yann?

[sutera kasih] said...

Amy: tidak..x sama, masing2 punya kelebihan :)

cik chinta said...

psni wat review. best ke x..hihi

xila dot said...

tp mcm boleh konfiuskan org je...tulah ingatkan fellina jugak.. gud2 cayok2!

Yusriza Helwany Mt Yusuf said...

yang mana lagi ok? fellina @ ferrina?

[sutera kasih] said...

@Yusriza Helwany Mt Yusuf:
terpulang dgn penerimaan bdn seseorg jgk..bergantung..lain org lain penerimaan bdnnya..