Saturday, January 12, 2013

BUKAN KEJUTAN SAYANG

bila kita kenal ya? sepanjang program tak perasan pun kewujudan awak. Awak lagi la langsung tak perasan kewujudan saya. penting eh tarikh kenal mengenali? entahlah hehe. kita berkawan, kan style comel-comel. Ala-ala op op oppa gangnam style haha.

Tuptap, jumpa lagi 12hb satu. Rasa macam baru semalam saya nampak gambar kek birthday awak, gambar awak yg tidak comel di FB. Rupanya rasa tu perasaan tahun lepas 2012. Lajunya jarum jam bergerak. Dah setahun berlalu. Woha!

What about you & me? Lawak jugak la, terlalu rasa hubungan tu comel-comel, sampai tak tau bila ianya terjadi? I means, special feelings? Awww gatal.

Awak tak pernah pun suarakan "eh, jom kita kapel" "eh, kau nak tak jadi gelpren aku?" "em, saya cintakan awak ibarat blablabla". daaaaa...saya tahu awak seorang yg sangat pemalu macam daun semalu haha. Geli.

Dengan rasa tidak comelnya, masing-masing cakap tak tau bila date anniversary bagai. Takpa la, jangan terpengaruh dgn org lain nak celebrate or wish or whatever. Yang penting, kita tahu apa dalam HATI kita. Okey? Kalau awak rasa masih ragu-ragu was-was, gunala sabun tanpa was-was haha.

Yeahh selesa berkawan dgn awak, mengenali awak. Harap awak jugak rasa begitu. Awww. Awak kerja elok-elok ya, kerja rajin-rajin kumpul duit, balas jasa parents & family dulu. Lepas tu bila dah semuanya stabil, seru dah sampai, cepat-cepat masuk meminang saya, k? Haha jujur itu penting, kan? Bukannya gatal, benda baik jangan ditangguh. Peace.

Me? Selagi belum bagi mak bapak adik2 rasa duit gaji saya, tak nak fikir dahulu soal rumah dan tangga. Selagi belum dapat 'dirikan tangga di rumah' selagi bank belum terisi dgn titik peluh sendiri, selagi belum reward diri sendiri, selagi ada rindu, eh? Tapi, kalau seru dah tiba awal, apa boleh buat, kan. Kita hanya merancang tapi Allah Taala yg tentukan hala tuju hidup kita :)

hopefully, 2013/1434 will giving me a very good luck. Sebenarnya nak ucap Selamat Hari Jadi, tapi macam dah melalut panjang post ni. Nasibla labu hehe. Dengan ini saya mengisyhtiharkan dengan iringan doa yg hanya diri ini dan DIA saja yg perlu tahu ;

Selamat Ulangtahun Awak
Happy Birthday To You
Selamat Hari Jadi
HBH :)

Maaf sebab tiada sebarang kejutan or surprise or apa saja mcm org lain buat, nampak tidak comelkan saya :( maaf sangat2 :(

XoXo,
Yann

Anda sedang membaca artikel BUKAN KEJUTAN SAYANG dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2013/01/bukan-kejutan-sayang.html
Semoga artikel BUKAN KEJUTAN SAYANG ini dapat memberi manfaat untuk semua.

7 COMMENTS:

amy1906 said...

at least post nie da ckup comel...hehe.... :p

dhiera said...

happy birthday untuk orang tersebut!

FiZ said...

happy birthday untuk kamu ;p

gadisnikon said...

amy: haha.. kazen ku jiwang.. papa pun sweet aie.. suka2.. untgnya c HBH..
jg my kazen ni baik2 tau HBH.. how lucky u are.. moga bertemu jodoh.. cepat2 ye dear kazen kayuh perahu ya.. haha..
*aqil mdh oppa gangnam style*

adan said...

ehemmm.. benda baik jgn dilambat2kan la ya.. :)

Peri PiA said...

sweet la
happy b'day

eVa said...

Wahhhhhhhhhhhh sapa ya kahh.. Ehhehehehhe alhamdulillah... Best ngga ktk kedak tok.. Happy kmk hehehe... Itok eyh haha