Wednesday, December 12, 2012

FISHTAIL TOP BLOUSE

Salam my readers,
Sekarang ni macam-macam fesyen tengah HOT. Paling hot item sekarang ni baju Peplum. Sana sini Peplum. Aku pun ada jugak terjerumus beli Peplum tu tapi belum berkesempatan nak pegi ambil. Tapi selamat aku dah bayar siap-siap, jadi senang hati juga penjual. Aku faham perasaan penjual, sebab aku pun menjual. Bila customer lambat bayar, susah kita nak rolling modal or let go dengan customer lain yang betul-betul nak benda tu. Faham juga, kalau yg kebetulan belum gaji or belum dapat bayar. Tapi, memang begitulah cara beli barang menerusi online, bayar dahulu baru dapat barang. Tak perlu lah penjual asyik nak menagih, kan? faham-faham sendiri lah kalau nak shopping dlm online.

Ahhh mula dah merepek. Sebenarnya aku nak bagitau ni, ada member minta tolong jualkan baju-bajunya dalam blog. Dia salah beli saiz, masih baru lagi, masih ada tag lagi baju-baju ni. Di mana dia beli tu, aku kurang pasti pulak di mana. Dia cakap beli kat salah satu butik dalam online jugak. Dia frust sebab nak sangat baju-baju ni, tapi memandangkan salah saiz, terpaksalah dia let go. So, kalau ada yg berminat betul-betul nak beli, boleh PM saya di facebook Syaza Arshad, atau tinggalkan komen dan email kamu di ruang komen. Baju-baju ni masih baru lagi, limited edition pulak tu sebab beli kat butik. Ditegaskan, hanya tolong member jual baju ni, okey. Kalau ada pemilik butik yg jual baju ni terjumpa post ni, boleh PM saya kalau tak nak saya display gambar-gambar ni dlm blog. Thank you :)
sumber: Gambar butik
Top Square Moby Love (Fishtail style)
RM75 excluding postage
only 1 pcs
colour: Apple Green (same exactly dlm gambar) only available M size
sesuai dipakai dengan pants/skirt.

sumber: Gambar butik
Fishtail Top Blouse
RM75 excluding postage
only 1 pcs
colour : Turquoise (same exactly dlm gambar) only available M size
sesuai dipakai dengan pants/skirt.

Yang ni ukuran badan, boleh rujuk dalam gambar untuk tahu saiz kamu

TAG: BAJU ONLINE, FISHTAIL DRESS, FISHTAIL BLOUSE, FISHTAIL TOP, BLOUSE MURAH, FISHTAIL MURAH, JUAL BAJU, BAJU FISHTAIL

Anda sedang membaca artikel FISHTAIL TOP BLOUSE dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/12/fishtail-top-blouse.html
Semoga artikel FISHTAIL TOP BLOUSE ini dapat memberi manfaat untuk semua.

7 COMMENTS:

Anum said...

cantiknya

Cinta hazanis said...

seyess cantik. ^^

Abg Stalker said...

muslimah skrg pun bole bergaya :)asal menutup aurat.

Ash Give said...

muat tak untuk aku ^^

[sutera kasih] said...

@Anum @Cinta Hazanis : cantikkan?? kalo muat kt saya, sy x post kt cni, saya yg beli dulu hehe

@Abg Stalker : yup, sgt sesuai dgn muslimah..sedap mata memandang huhu

@Abu: agak2 muat tuu..ko kan cekeding jgk :P

Lyaa Suriany said...

oh fishtailllll
mnggoda sungguh

faridah nazurah said...

1st time dgar nama baju ni