Tuesday, November 20, 2012

TUDUNG BAWAL RIBBON COMEL + POLADOT + CANTIK (TEASER)

Salam my readers,
Sekarang ni pelbagai tudung dan shawl yang ada di pasaran. Masing-masing dengan produk tersendiri. Dengan pelbagai harga dan kualiti. Kebanyakan pembeli mencari yang murah, termasuk diriku haha. Tapi kita kena ingat, kalau nak yang murah, kualiti pun murah la jugak. Betul tak? Pilihan di tangan pembeli, boleh pilih dan beli apa yang kita nak hehe. So, ini hanya TEASER dulu ya. Nak tengok ramai tak yang nak beli. Inshaa Allah, harga dan kualiti tudung bawal ribbon ini berpatutan. So, tunggu update yang seterusnya, ada pelbagai jenis pilihan warna dan tone tudung bawal plain serta pelbagai jenis ribbon yang comel-comel.

Tudung bawal ribbon ni dijahit mengikut kehendak pembeli. Awak boleh pilih warna tudung dan jenis ribbon yang dipadankan. Best tak? Awak pakai tudung yang tak sama design dengan orang lain, wowww amazing !! :)


COMING SOON ! :)

TAG: TUDUNG BAWAL MURAH, TUDUNG BAWAL SATU TONE, TUDUNG BAWAL DUA TONE, TUDUNG BAWAL TIGA TONE, TUDUNG BAWAL REBEN, TUDUNG BAWAL RIBBON, TUDUNG BAWAL REBEN POLKADOT, BORONG TUDUNG BAWAL MURAH

Anda sedang membaca artikel TUDUNG BAWAL RIBBON COMEL + POLADOT + CANTIK (TEASER) dan link url bagi artikel ini adalah http://suterakasihyann.blogspot.com/2012/11/tudung-bawal-ribbon-comel-poladot.html
Semoga artikel TUDUNG BAWAL RIBBON COMEL + POLADOT + CANTIK (TEASER) ini dapat memberi manfaat untuk semua.

16 COMMENTS:

Myra Jay said...

Tudung krim corak merah tu cantik ;D

Khairul Antasha said...

berapa? hehe..suka yg kaler biru muda kat bawah belah kanan ya..

♛ Dea Arematt ♛ said...

kck ae...:) ktk jwl ka?

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!!

Anum said...

comelnya

Zura said...

fesyen tudung skrg nie dh mcm teknologi je..laju je...

Santan Berlada said...

comel2 blako...^^

~tRah~ said...

wah!cntik...x sbr tggu next update...:)

[sutera kasih] said...

@Khairul Antasha:
Harga ikut tone tudung & saiz ribbon :)

[sutera kasih] said...

@♛ Dea Arematt ♛:
yup tggu next update :)

Mrs Mikko said...

ini sangaaat daebak okeh!
lawaa yan!

amy1906 said...

yan,biru tue aq ska....hmm aq nk bli tp ble x ko email p aq...cz slow sgt line...ples..ples....^_^

Nurul Izzati said...

salam ,yg ni masih ade tak??

[sutera kasih] said...

@Nurul Izzati
boleh contact di dihttps://www.facebook.com/pages/MyTudung2ucom/454825124543737?fref=ts

:)

PriNceSS FioNa?? said...

ade jual lagi tak?

[sutera kasih] said...

@PriNceSS FioNa??:
ada..awk blh contact terus di

https://www.facebook.com/pages/MyTudung2ucom/454825124543737?fref=ts